от нас в колата
- vanko_VW
- Автомобил: Ford Focus
- Двигател:
от нас в колата
здр. Да задам един може би малко тъпичак върос
,във вкъщи имам буфер на DVD(усателя е във буфера и се захранва със 220волта)който много рядко ползвам,може ли и заслужава ли си да се преправи за ПАСАТЧЕТО

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: от нас в колата
IVAN MAKSIMOV BICHOVSKI написа:здр. Да задам един може би малко тъпичак върос,във вкъщи имам буфер на DVD(усателя е във буфера и се захранва със 220волта)който много рядко ползвам,може ли и заслужава ли си да се преправи за ПАСАТЧЕТО
някъде имаше една тема за такъв вид озвучаване ,но човека не стигна до края.опитай се , аз мисля , че ще стане
- Cyberloner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега. Аз съм със същата дилема като теб. Ако си от отбора на "неграмотните"
, ето едно примамливо инверторче. http://www.multiplex-bg.com/products/inverters.html [250-Ватовото]
Аз съм се спрял на него, но все още обмислям.
3

Аз съм се спрял на него, но все още обмислям.

3
- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
Като буфера ти е активен,и като го вклучваш направо в контакта това не означава,че усилвателя се захранва с 220V.Преди това има трансформатор има и една друга схемка която променя кривия ток в прав,после през първичната намотка на трансформатора та после от вторичната се получават накакви си 12,24,36V и т.н.
Та ти трябва да видиш на колко волта ти е усилвателчето и дали можеш да получиш същите стойности от динамото на колата.
Аз също мисля,че ще стане,само не се отказвай.Преди година-две видях стерео уредба в кола,което означава че може и буферче даже по-добре!
Пожелавам ти успех!!!
Та ти трябва да видиш на колко волта ти е усилвателчето и дали можеш да получиш същите стойности от динамото на колата.
Аз също мисля,че ще стане,само не се отказвай.Преди година-две видях стерео уредба в кола,което означава че може и буферче даже по-добре!
Пожелавам ти успех!!!

- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
Колега,не че искам да се права на ного разбиращ,но на тези изходи 4x25 ми се струва,че не можвш да вържеш буфера защото тука вече имаме усилен сигнал,а на тебе буфера ти е активен!
На CD-то имаш ли нещо такова http://www.mycable.co.kr/onkyo/se90pci_5.jpg отзат разбира се.
От някакъв изход coax,optical или някав друг трябва да се вземе сигнала и да се навре в буфера,през неговите входове!
Някой ако знае нещо повече да ме поправи,потчертах че не съм от знаещите!!!
На CD-то имаш ли нещо такова http://www.mycable.co.kr/onkyo/se90pci_5.jpg отзат разбира се.
От някакъв изход coax,optical или някав друг трябва да се вземе сигнала и да се навре в буфера,през неговите входове!
Някой ако знае нещо повече да ме поправи,потчертах че не съм от знаещите!!!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”