Въпрос за PIONEER
Въпрос за PIONEER
Здравейте колеги ,купих си PIONEER DEH-P4900IB обаче поради някаква причина нито по самото CD нито в някоя от многото книжки които вървят към него няма описание на кабелите кои са предни кои задни +- и тнт.Въпросът ми е имали някой представа или чертеж, кой кабел за къде е че не искам да връзвам на сляпо.Благодаря предварително.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Аз двата плюса и минуса които са за захранване ги видях кой са да же го пуснах, интересува ме кой кабели са за предни и кой за задни както и кой от тях да отидат към + на колоната и кой към - .Мшисля че дори ида ги обърна няма какво да му стане освен да не свири както трябва.
П.С. Не отидох в сервиз защото като знам как пипат на някой места направо лошо ми става ,просто не ми се рискува.
П.С. Не отидох в сервиз защото като знам как пипат на някой места направо лошо ми става ,просто не ми се рискува.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Ами те на са лилави,зелени,кафяви и черни мисля ,тези за говорителите.Щом си решил сам да ги връзваш трябва да ги прогониш един по един.пускаш плеарчето и почваш предна лява,предна дясна и така на татък.На единия от кабелите с еднакъв цвят трябва да има тунка черна линийка която ще ти бъде минус на говорителя.
И все пак мисля че е по добре ако не разбираш поне да хванеш някой познат който разбира.А гаранцията на сидито как ще си я оправиш.Щом си го купил ново ти трябва печат от лицензиран сервиз за монтаж ,з да ти важи гаранцията нали знаеш.
И все пак мисля че е по добре ако не разбираш поне да хванеш някой познат който разбира.А гаранцията на сидито как ще си я оправиш.Щом си го купил ново ти трябва печат от лицензиран сервиз за монтаж ,з да ти важи гаранцията нали знаеш.

MuTa4eTo написа:тези с черната линия са плюс до колкото си спомнямscruc написа:Мерси и аз си мислех че тези с черната линия са минус ама не бях ситурен , колкото до гаранцията CD-ми го донесе един приятел тираджия от Германия има си гаранция и фактура ама важът за немско такаче все едно ги нямям.
Мерси колега ,май ще се ходи в сервиз

- fidrimku
- Автомобил:
- Двигател:
Тези с черното са - а другите + ! Относно цветовете на колоните-бял - предна лява;сив-предна дясна;зелен-задна лява;лилав-задна дясна!scruc написа:MuTa4eTo написа:тези с черната линия са плюс до колкото си спомнямscruc написа:Мерси и аз си мислех че тези с черната линия са минус ама не бях ситурен , колкото до гаранцията CD-ми го донесе един приятел тираджия от Германия има си гаранция и фактура ама важът за немско такаче все едно ги нямям.
Мерси колега ,май ще се ходи в сервиз
- malolitrajkata
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”