GPS или телефон с GPS?
GPS или телефон с GPS?
Здравейте колеги.Имам една питанка-кой е по добрият избор телефон с по нова версия на Симбиан с тъчскриин или по долу посоченият модел ГПС.http://forum.networx-bg.com/viewtopic.php?f=7&t=29213 Има качен софт за навигация IGO PRIMO С опция за камиони и работещ ТМС приемник. Разлика в цените на двете няма.какви екстри предлага този модел някакви отзиви от колеги които познават въпросната машинка,плусове и минуси.Благодаря предварително
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GPS или телефон с GPS?
ох ТМС няма как да ползваш тук в бг
Симбион
само гармин
Вземи си свестно ПДА(почти колкото симбиона е) и си качвай какъвто нави софти искаш

Симбион

Вземи си свестно ПДА(почти колкото симбиона е) и си качвай какъвто нави софти искаш

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
от 4 години ползвам само телефони с GPS и като цяло маи не ми трябва отделно приемник
за в момента съм наи доволен от нокиа Е72,като забележката е 4е като се кара с по високи скорости ,gps-a малко закъснява с реакцията
за в момента съм наи доволен от нокиа Е72,като забележката е 4е като се кара с по високи скорости ,gps-a малко закъснява с реакцията
за Е72 няма да стигнат парите ина4е и аз натам се бях насочил.в Португалия съм и тук телефоните са доста по евтиниот Бг.Относно посочения от мен модел мисля че е ПДА,но съм адски скаран с тея технологии и нямам база за сравнение.Предлагат ми го за 120 лв а разликата тук от тел със и без ГПС е точно толкова.малко неизвестна марка ми се струва та за тва питам.Иначе тук има навигации на том том за по 50 60 евро 4исто нови.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”