http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09027146
Хвърлих един бърз поглед и на видях някое друго с bluetooth а съм си заклет фен на Sony.
Като цяло какво ви е мнението за радио с bluetooth (хендсфри-тата ме дразнят доста) - добре ли се чува и изобщо някаква информация.
Иначе като марка съм си решил,че ще е Sony а модела доста ми допада като цена и външен вид (не обичам такива с огромен ненормално шарен дисплей).Общо взето съм си го харесал ама ако някой е имал такова или нещо подобно нека изрази мнение по въпроса.
Благодаря!
Какво мислите за това радио с bluetooth?
Аз имам това http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=624&keywords=dv1000 и съм много доволен ако не държиш да имаш блутут си вземи, като мойто
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Пайнер-ите не ми харесват като дизайн колкото и странно да ви звучи а и Сони-то си е Сони поне за мен.
Иначе аз точно заради блутут-а си сменям настоящето радио което не е никак лошо Сони (CDX-GT200S) и макар,че е почти най-евтиното в класа си съм изключително доволен от него.
Ще видим как ще са коледните премиики и то ще си каже дали ще си взема това плеърче.
Иначе аз точно заради блутут-а си сменям настоящето радио което не е никак лошо Сони (CDX-GT200S) и макар,че е почти най-евтиното в класа си съм изключително доволен от него.
Ще видим как ще са коледните премиики и то ще си каже дали ще си взема това плеърче.
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Ами огледах други марки и модели ама честно казано никое не ми харесва толкова.Външния му вид е доста дърварски наистина понеже е малко ръбаво а и сиво ама аз точно такива ги харесвам.А иначе сегашното ми Сони е със светло сив панел и честно казано много си мечтаех да го сменя със Сони със тъмно сив дисплей а това е точно с такъв....
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
Общо взето радиото вече е факт в Пасат-а
Честно казано доста добре се връзва тъмно сивия дисплей с останалата част от интериора а сините копчета се открояват в тъмното спрямо останалата зелена светлина от таблото.
Като цяло радиото свири добре (като предишното) и bluetooth-a му си работи завидно добре.Пробвах го с няколко разговора и хората ме чуват добре а и аз добре ги чувам.Отделно се усилва звука в режим на блутут и отделно на радио.Автоматично минава от радио или CD в блутут ако някой звънне.Има си дистанционно,което си бачка идеално от всякакво положение из колата и система за автоматично изгасване ако го оставиш включено (в stand by).
Засега съм много доволен от инвестицията.Даже вече си продадох старото
.

Честно казано доста добре се връзва тъмно сивия дисплей с останалата част от интериора а сините копчета се открояват в тъмното спрямо останалата зелена светлина от таблото.
Като цяло радиото свири добре (като предишното) и bluetooth-a му си работи завидно добре.Пробвах го с няколко разговора и хората ме чуват добре а и аз добре ги чувам.Отделно се усилва звука в режим на блутут и отделно на радио.Автоматично минава от радио или CD в блутут ако някой звънне.Има си дистанционно,което си бачка идеално от всякакво положение из колата и система за автоматично изгасване ако го оставиш включено (в stand by).
Засега съм много доволен от инвестицията.Даже вече си продадох старото

- BlueDragon
- Автомобил:
- Двигател:
- lamer4e
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз съм с е те тоя модел на Pioneer http://www.electron.bg/product_info.php ... =2a&page=2
И съм много доволен
И съм много доволен
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”