Мнение за този усилвател?
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Мнение за този усилвател?
Здравейте, имам една 12' Инфинити, не знам модела, защото е в кутия. Трябва ми усилвател и се чудя кой да избера, да не е скъп...видях този Блаупункт http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09028421 и незнам дали си заслужава, а не ми се дават много пари за усилвател... Мисълта ми е става ли този за нещо според вас или някой има по-добро предложение за толкова пари?
ЦД-то е от гаража

- DiMiTaR_k
- Автомобил: VW Golf MK5
- Двигател: R32 DSG
skotis написа:Да но не кривят ли Тъндърите преклено много? Знам че Блаупукта са лайна ама Тъндър съм чувал, че са по-зле? Незнам... може и да греша... искам още мнения
Колега имам Тъндър, който захранва 12" Pioneer и мога да кажа,че съм супер доволен(да чукна на дърво) и захранва говорителя много добре.А относно въпроса на колегата тоя Блаупункт не става за нищо.Както казаха другите по-добре Тъндър за тея пари и ще свири супер като се върже.
- GTIsound
- Автомобил:
- Двигател:
Усилвател не се определя дали може да захрани 12" и тн. Има си дадена изходна мощност!
500 вата може да са малко за 8", може и да са много за 20"
skotis, относно въпроса ти за изкривяванията на тъндър, какво значи даден усилвател да криви "много"? То си има режими на работа, в клипинг режим естествено, че ще криви много както всеки друг усилвател!
500 вата може да са малко за 8", може и да са много за 20"
skotis, относно въпроса ти за изкривяванията на тъндър, какво значи даден усилвател да криви "много"? То си има режими на работа, в клипинг режим естествено, че ще криви много както всеки друг усилвател!
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Имам предвид, че сигурно няма да вади звук като от някой пайнер, а може и да греша...не знам много за усилвателите, знам че търся двуканален за да го вържа на бридж и толкова...ако може за малко пари да си взема някакъв, който е добър ок, ако не може ще дам и повече пари, но не ми се иска... Имам едим приятел, който си взе субуфер тъндър (говорител тъндър с вграден усилвател тъндър) и не ми харесва изобщо - плосък бас, няма тежест не създава усещане за налягане...ужасен бас! Инфинитито, коети си взех го чух как свири и е много добро. Чудя се кофти усилвател може ли да развали звука на иначе добър говорител?
- GTIsound
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:Имам предвид, че сигурно няма да вади звук като от някой пайнер, а може и да греша...не знам много за усилвателите, знам че търся двуканален за да го вържа на бридж и толкова...ако може за малко пари да си взема някакъв, който е добър ок, ако не може ще дам и повече пари, но не ми се иска... Имам едим приятел, който си взе субуфер тъндър (говорител тъндър с вграден усилвател тъндър) и не ми харесва изобщо - плосък бас, няма тежест не създава усещане за налягане...ужасен бас! Инфинитито, коети си взех го чух как свири и е много добро. Чудя се кофти усилвател може ли да развали звука на иначе добър говорител?
Активните субове на Тъндър са пълен ташак! Свирят адски зле!
Ако ти трявба евтин усилвател който да ползваш като моноблок, вземи си Тъндър TCA-2125! То е повече от ясно, че няма да свири като някой Пайнер от висок клас но нама нищо общо с звука на тъндърсия суб който си слушал!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”