Мнение за този усилвател?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнение за този усилвател?

Мнениеот skotis » Сря 02 яну 2008 17:13

Здравейте, имам една 12' Инфинити, не знам модела, защото е в кутия. Трябва ми усилвател и се чудя кой да избера, да не е скъп...видях този Блаупункт http://technomarket.bg/product_detail.p ... d=09028421 и незнам дали си заслужава, а не ми се дават много пари за усилвател... Мисълта ми е става ли този за нещо според вас или някой има по-добро предложение за толкова пари? :) ЦД-то е от гаража

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Сря 02 яну 2008 19:59

Не става за нищо!
Компонентите на блаупункт които се продават в момента не стават за нищо!
Като искаш евтин усилвател си купи Тъндър. Ще е несравнимо по-добре от блаупункта!!

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Сря 02 яну 2008 20:41

Имам го въпросният усилвател.Хубав е,но не е за 12'' :wink: .Дават го 180 RMS,но аз му давам максимум 100,че и по-малко.
Наистина за тези пари по-добре Тъндър.Поне ще е достатъчно мощен.

Потребителски аватар
skotis

Мнениеот skotis » Сря 02 яну 2008 20:48

Да но не кривят ли Тъндърите преклено много? Знам че Блаупукта са лайна ама Тъндър съм чувал, че са по-зле? Незнам... може и да греша... искам още мнения

Потребителски аватар
DiMiTaR_k
Автомобил: VW Golf MK5
Двигател: R32 DSG

Мнениеот DiMiTaR_k » Сря 02 яну 2008 21:24

skotis написа:Да но не кривят ли Тъндърите преклено много? Знам че Блаупукта са лайна ама Тъндър съм чувал, че са по-зле? Незнам... може и да греша... искам още мнения

Колега имам Тъндър, който захранва 12" Pioneer и мога да кажа,че съм супер доволен(да чукна на дърво) и захранва говорителя много добре.А относно въпроса на колегата тоя Блаупункт не става за нищо.Както казаха другите по-добре Тъндър за тея пари и ще свири супер като се върже.

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Сря 02 яну 2008 23:26

Усилвател не се определя дали може да захрани 12" и тн. Има си дадена изходна мощност!
500 вата може да са малко за 8", може и да са много за 20"
skotis, относно въпроса ти за изкривяванията на тъндър, какво значи даден усилвател да криви "много"? То си има режими на работа, в клипинг режим естествено, че ще криви много както всеки друг усилвател!

Потребителски аватар
skotis

Мнениеот skotis » Сря 02 яну 2008 23:42

Имам предвид, че сигурно няма да вади звук като от някой пайнер, а може и да греша...не знам много за усилвателите, знам че търся двуканален за да го вържа на бридж и толкова...ако може за малко пари да си взема някакъв, който е добър ок, ако не може ще дам и повече пари, но не ми се иска... Имам едим приятел, който си взе субуфер тъндър (говорител тъндър с вграден усилвател тъндър) и не ми харесва изобщо - плосък бас, няма тежест не създава усещане за налягане...ужасен бас! Инфинитито, коети си взех го чух как свири и е много добро. Чудя се кофти усилвател може ли да развали звука на иначе добър говорител?

Потребителски аватар
oSViRePql
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот oSViRePql » Сря 02 яну 2008 23:45

Мога да ти намеря усилвател само ми кажи колко W искаш(2ра употреба) ;) Пиши на ЛС!

П.П. Кутията която ти дадох свърши ли ти работа :roll:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Чет 03 яну 2008 0:35

Слабичак е доста ! :P

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Чет 03 яну 2008 14:24

skotis написа:Имам предвид, че сигурно няма да вади звук като от някой пайнер, а може и да греша...не знам много за усилвателите, знам че търся двуканален за да го вържа на бридж и толкова...ако може за малко пари да си взема някакъв, който е добър ок, ако не може ще дам и повече пари, но не ми се иска... Имам едим приятел, който си взе субуфер тъндър (говорител тъндър с вграден усилвател тъндър) и не ми харесва изобщо - плосък бас, няма тежест не създава усещане за налягане...ужасен бас! Инфинитито, коети си взех го чух как свири и е много добро. Чудя се кофти усилвател може ли да развали звука на иначе добър говорител?

Активните субове на Тъндър са пълен ташак! Свирят адски зле!
Ако ти трявба евтин усилвател който да ползваш като моноблок, вземи си Тъндър TCA-2125! То е повече от ясно, че няма да свири като някой Пайнер от висок клас но нама нищо общо с звука на тъндърсия суб който си слушал!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”