цена за плоскост МДФ
- golfadjiq
- Автомобил:
- Двигател:
цена за плоскост МДФ
интересува ме цената на плоскостите мдф и пдч които се използват за изработка на бас каси 

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Не зная каква е точната цена ,ама съм чувал ,че най-добре ставало от такова дърво дето правят акустичните китари от него - някой по-запознат да внесе малко повече яснота.
Между впрочем аз си поръчах наскоро 2 пласкости от пдч размери 120см на 60см ,дето са с изрязани под ъгъл краишта и окантоване и ми казаха цена 45 лв за двете
Между впрочем аз си поръчах наскоро 2 пласкости от пдч размери 120см на 60см ,дето са с изрязани под ъгъл краишта и окантоване и ми казаха цена 45 лв за двете
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
....сори
Последна промяна от slance на Чет 17 яну 2008 19:09, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
За бас каси се ползва или ПДЧ 22 мм, или МДФ от 18 мм нагоре. Аз лично предпочитам МДФ, по-лесно се работи с него (мое мнение) и е доста по-солиден от ПДЧ-то. Не трябва да се забравя, че колкото и да са солидни плоскостите, добре е да се направи отвътре подсилване на кутията с дървени трупчета или изрязани и слепени от ПДЧ - т.нар. bracing на кутията. За плоскости разгледай в интернет има складове или цехове, които продават, там е най-евтино...цена точно незнам, защото аз си го намирам безплатно МДФ от цех
МДФ-а е по-скъп от ПДЧ-то и по-трудно се намира в различните дебелини, но има не е да няма

МДФ-а е по-скъп от ПДЧ-то и по-трудно се намира в различните дебелини, но има не е да няма

- eMKy
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кажи като квадрати колко ти трябват до понеделник ще ти кажа доставна цена (на Хосе) ...
Между другото аз в момента правя една от шперплат... не знам дали ще е добре но избрах такъв материал защото е много по лек от ПДЧ, МДФ а е също толкова здрав е все пак МДФ-а не е лош никак. В момента имам една туба от ПДЧ чесно казано не съм впечатлен особено... Като завърша проекта до края на седмицата надявам се ще споделя как е и ще кача някоя друга снимка...
Между другото аз в момента правя една от шперплат... не знам дали ще е добре но избрах такъв материал защото е много по лек от ПДЧ, МДФ а е също толкова здрав е все пак МДФ-а не е лош никак. В момента имам една туба от ПДЧ чесно казано не съм впечатлен особено... Като завърша проекта до края на седмицата надявам се ще споделя как е и ще кача някоя друга снимка...
- ReCaRo`
- Автомобил:
- Двигател:
Anbuch написа:Не зная каква е точната цена ,ама съм чувал ,че най-добре ставало от такова дърво дето правят акустичните китари от него - някой по-запознат да внесе малко повече яснота.
най-добре става от мрамор стига да имаш с какво да го режеш и каде да го сложиш

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”