Смятам да си купя новичък Голф 5, но се колебая за аудиото

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
extreminator
Автомобил:
Двигател:

Смятам да си купя новичък Голф 5, но се колебая за аудиото

Мнениеот extreminator » Съб 19 яну 2008 12:01

Здравейте, имам един малко странен въпрос. Наскоро си взех книжката, смятам да си купя новичък Голф 5, но се колебая за аудио оборудването в него. Въпросът ми е, заслужава ли си да доплащам за последната аудиосистема с 10 говорителя и mp3 или е по-добре сам да си направя музичката? Меломан съм, ако не ми свири силно и качествено музиката не тръгвам никъде, а тази аудио система която е описана в ценовата листа е със съмнително качество, липсва марката, показаната мощност е едва 250 вата, а чистият бас е с обидно малките 50 вата.
Благодаря Предварително :)

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Съб 19 яну 2008 13:11

по-хубаво от заводското няма :wink:

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Съб 19 яну 2008 13:15

Вземай си със заводското аудио. :idea: Като ти изтече гаранцията си прави какъвто искаш саунд. :wink:

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Съб 19 яну 2008 15:13

Не доплащай да взимаш заводско аудио! Слушал съм го и звука лично на мен не ми допада.
Който ще твърди, че по-добро от оригиналното няма, явно толкова е чувал истински звук!

extreminator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extreminator » Съб 19 яну 2008 22:10

Става въпрос за следното аудио:

- CD-чейнджър с 6 диска, 10 висококачествени тонколони, DDL - коригиране на динамичните изкривявания
- 8-канален усилвател с 250 вата обща мощност, оптимиране на звука според обема и формата на купето
- Високо- и средночестотни високоговорители с неодим-магнити, мощен нискочестотен високоговорител 50 вата

Доплащането е 2 037 лв.

Слушам предимно пънк и хард техно, има ли шанс да се чува добре някой от двата стила ако музиката е усилена почти на максимум?

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Съб 19 яну 2008 22:53

[quote="extreminatorДоплащането е 2 037 лв.

Слушам предимно пънк и хард техно, има ли шанс да се чува добре някой от двата стила ако музиката е усилена почти на максимум?[/quote]
Ела при мен с 2 037лв и ще имаш нещо класи над предлаганото!

extreminator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extreminator » Нед 20 яну 2008 0:47

Оферта е, ама по тоя начин не се ли нарушава гаранцията?

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Нед 20 яну 2008 1:14

Като е нализинк ако я купсих нямаш право да пипаш нищо казвам ти го от личен опит ! Ако не е нализинг готов си буташ каквото решиш е има и гранция примерно да сложиш на бензим метано... уредба и ти анулират гаранцията ама подробности ! И сега от завоцкото изпълнение на аудиното е супер и много скъпа ! Ако не е нализик не знам направи си сам музиката ! Хем пестиш хем си надалавера и с яка музика ! :D

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Нед 20 яну 2008 2:41

аз съм за заводското пък после може и да си сложиш един бас и всичко ще е ок :wink:

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Нед 20 яну 2008 14:24

GOLF5_ABT написа:аз съм за заводското пък после може и да си сложиш един бас и всичко ще е ок :wink:

И за какво да дава човека 2к на вятъра? За тия пари може да се направи система която да размаже от всякъде заводската!!!

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Нед 20 яну 2008 15:22

ivo111213 написа:
GOLF5_ABT написа:аз съм за заводското пък после може и да си сложиш един бас и всичко ще е ок :wink:

И за какво да дава човека 2к на вятъра? За тия пари може да се направи система която да размаже от всякъде заводската!!!

примерно за да има гаранция на колата :roll:

extreminator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extreminator » Нед 20 яну 2008 16:00

Няма да е на лизинг, ще я плащам кеш. Я като по-разбиращи от това кажете ако си я взема с фабричната музика без да доплащам (CD с mp3 и 4 колони) мога ли просто да сменя колоните и да боцна едно усилвателче с бас бокс отзад, възможно ли е от техническа гледна точка да стане без да сменям плеъра, щото е вграден по кофти начин?

Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Нед 20 яну 2008 17:42

extreminator написа:Няма да е на лизинг, ще я плащам кеш. Я като по-разбиращи от това кажете ако си я взема с фабричната музика без да доплащам (CD с mp3 и 4 колони) мога ли просто да сменя колоните и да боцна едно усилвателче с бас бокс отзад, възможно ли е от техническа гледна точка да стане без да сменям плеъра, щото е вграден по кофти начин?

еми може да си сложиш усилвател и един добър бас , а и не е нужно да сменяш заводските колоно защото те со свират супер

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Нед 20 яну 2008 18:03

Единствения въпрос е дали, ако го поръчаш без аудио ще има място за говорителите, или ще трябва да твориш посредством зеге :) Иначе за 2000 лева могат да се вземат много прилични говорители + отделен бас + усилвател читав и да останат пари :)

само искам да питам, при положение, че не слушаш негри за какво ти е силен бас?

extreminator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extreminator » Нед 20 яну 2008 23:18

Слушам хард техно, не е казано че баса трябва да е 1000 вата, може и по-малък, ама да се чува плътно и без изкривявания. Тоя 50 ватов бас за който мога да доплатя ще вади нищо и половина от това което искам ;)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”