Български басове

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
ceco_565
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Български басове

Мнениеот ceco_565 » Нед 17 юли 2005 16:54

Някой да препоръча български басове, с размер не по-малък от 15х23см. Сещатате се, колоните са за кората на багажника. Та преди бяха "JVC", но някои реши че трябва да си ги приватизира a boi de та просто съм бесен и не ми се хвърлят много пари...отново. Не държа да са елипси, но да са поне 50 вата.(захранването от СД-то е 4Х50)

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Re: Български басове

Мнениеот silent » Нед 17 юли 2005 17:49

ceco_565 написа:Някой да препоръча български басове, с размер не по-малък от 15х23см. Сещатате се, колоните са за кората на багажника. Та преди бяха "JVC", но някои реши че трябва да си ги приватизира a boi de та просто съм бесен и не ми се хвърлят много пари...отново. Не държа да са елипси, но да са поне 50 вата.(захранването от СД-то е 4Х50)

В крайна сметка само басове ли ти трябват или широколентови говорители. В първия случай се предполага че имаш среди и високи. Във втория търсиш широколентови говорители или много лентови. Елипсата не е лошо решение за втория вариант. Все пак имай впредвид че българските говорители макар и със поостаряла технология са сравнително качествени и не чак толкова евтини.....ссравнени с китайките разбира се.........

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Нед 17 юли 2005 18:19

ELITE в МЕТРО - много тънкана, свирят прилично за 35 лева, никой не иска да ги краде....

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”