Какви са тонколоните на Пасат В5
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мога да ти кажа какви трябва да бъдат, но не и какво имаш в колата. Особено пък ако не е купувана нова там съвсем трябва да гадая.
Моделите са на Pioneer а спецификация за тях и как точно изглеждат можеш да намериш на http://www.pioneer-eur.com/eur/productgroups.jsp
Пасат серия (9/96-) На позиция "А" се монтират модели: TS-C1700R; TS-E175C; TS-E1795; TS-E1775; TS-A171C; TS-A1710; TS-G1746; TS-G1716
а на позиция "G": TS-G1746; TS-G1716
Моделите са на Pioneer а спецификация за тях и как точно изглеждат можеш да намериш на http://www.pioneer-eur.com/eur/productgroups.jsp

Пасат серия (9/96-) На позиция "А" се монтират модели: TS-C1700R; TS-E175C; TS-E1795; TS-E1775; TS-A171C; TS-A1710; TS-G1746; TS-G1716
а на позиция "G": TS-G1746; TS-G1716
B5
Ами значи аз карам такъв Пасат и по принцип фабрично се слагат 4 пищялки и 4 говорителя в 4-те врати,така че на всяка врата да има по 1 пищялка и 1 басов говорител и 1 честотен филтър! При мен нивото на изпълнение е Highline,и са сложени доста добри тонколони - Hertz 17 см и пищялки Hertz 2 см! За мощност не мога да кажа,но тези свирят перфектно и вадят учудващо добър бас! ЦД-то ми е Grundic 4 x 50W!А иначе съм слушал как свирят обикновените колони на Пасат В5 - нищо особено!
)))))

Уточнение
Само едно уточнение: басовите говорители и в четирите врати не са Hertz,както споненах,а Crunch (17 cm)! 

Моята B5-ца (1999) е купувана като нова в Дойчланд, не е highline, но говорителите в нея с 4 (всеки в комплект с пищялка) Pioneer 17'. Преди няколко месеца смених задните с 20' Alpine и ако изровя от мазето пайнерите дори ще ви кажа какъв модел са.
Но на колата без проблем могат да се монтират и 20'. Само се слага един пласмасов ринг. Момчетата в Тояга са царе на тая работа.
Но на колата без проблем могат да се монтират и 20'. Само се слага един пласмасов ринг. Момчетата в Тояга са царе на тая работа.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rumen написа:Моята B5-ца (1999) е купувана като нова в Дойчланд, не е highline, но говорителите в нея с 4 (всеки в комплект с пищялка) Pioneer 17'. Преди няколко месеца смених задните с 20' Alpine и ако изровя от мазето пайнерите дори ще ви кажа какъв модел са.
А старите Пайнери защо ги смени,
ако са ок имам интерес към тях

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”