Няколко идиотски въпроса...

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
copper1
Автомобил:
Двигател:

Няколко идиотски въпроса...

Мнениеот copper1 » Сря 30 яну 2008 22:42

Здравейте колеги,знам че всички които прочетат темата ще се смеят но грам не разбирам от техника и кар аудио,така че искам да попитам няколко въпроса, и као някой може да ми отговори по разбираем начин ще съм много благодарен.
Искам да си сложа някаква прилична музика в колата. Намислил съм да си купя един плейър Пионер 2920 МП ,което ще значи 4Х 50 Вата мощност. Понеже говоителите в колата ми не са много силни,съм решил да си купя и нови такива. За сега купих едни Пионер TS-G1309 (130В) обаче са 13 см. Казаха ми,че съм ги купил напразно,защото няма да станат за моята кола ( пасат б3) . Защо няма да станат? И да ми кажете , ако си сложа този плейър и сменя колоните с 4 броя ХЕРЦ по 100W прилично ли ще свири или ще трябва да си купувам и усилвател?

Извинявам се за адски глупавите въпроси,но ...човек се учи докато живее :)
Поздрави :wink:

Потребителски аватар
RAD&KO
Автомобил: Passat Variant B3 [3A5 35I]
Двигател: PB 1990
Контакти:

Мнениеот RAD&KO » Чет 31 яну 2008 14:18

Здравей и добре дошъл!
Първо - какъв модел ти е колата?
Тази информация е необходима за да се разбере, какви са отворите на корите на вратите и др. места. :lol: :idea:
За повече инфо, какъв ти е /ми е VW виж ТУК
Второ - добра музика = много пари!
Това, на което си се спрял е прилична музика.
Изображение Изображение
Само с обяснение няма да стане, защото - "Козата си иска Пръч"!!! :lol: Не се сърди, но ти самия пишеш, че нищо не разбираш.
Ако допуснеш грешка и свържеш някоя жичка, не както трябва ще се простиш или със CD-то или с колонките, а може и с колата. Взимай CD-то и търчи при някой приятел дето разбира да ти помогне!
Най-добре е да си платиш и да ти монтират всичко там от където си купил CD-то 8) И успех! :019: :beer

Потребителски аватар
vanko_VW
Автомобил: Ford Focus
Двигател:

Мнениеот vanko_VW » Пет 01 фев 2008 12:52

градски здр. колегата RAD@KO е прав ако не разбираш не пипай,ако искаш мога да ти помогна с нещо,не че разбирам най най но за сега аз всичко си правя по пасатко.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”