Мнения за СД "САНГ"

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнения за СД "САНГ"

Мнениеот itan75 » Пет 01 фев 2008 20:43

Колеги мой приятел си е харесал въпросния СД Плеар,който има малък дисплей и даже чете Divx формат.Във Технополис неговата цена е 300лв и даже си има и USB.Ta въпроса ми е свързан с това дали дава някакви дефекти с оптиката примерно,някакви механични проблеми,звука който вади сравним ли е със повечето СД-та,абе с две думи заслужава ли си изобщо тази покупка :roll: .И последно,но не по значение с комбинация с какви тонколони(170мм) за вратите и 100мм за таблото би свирил най-добре? Преди малко ми се обади и за колоните ми каза,че имал предпочитания към "Херц" въпреки по-височката им цена сравнена примерно с Блаупункт,Тъндър,Сони и др. Та моля ви изразете своите доводи за/против тази сериозна за него инвестиция в комбинация с колоните.

Потребителски аватар
Cyberloner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cyberloner » Пет 01 фев 2008 21:15

колонките ОК ама sang, neo, elite и т.н. марки не знаеш реално какво купваш,може след 3 дена да умре може и 5 години да изкара че и повече. Качество...да картинта ще е хубава ама откъм звук не го търси. относно оптиката...рядко има случай да даде фире, повече проблеми имаше с оптиката при сони. Ако няма достатъчно пари а много иска да го вземе ама в противен случай по-добре да поъбере още малко пари и да си купи нещо истинско или ако е много на зор да гледа филми в колата да го вземе на изплащане.

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Пет 01 фев 2008 21:20

Задължително ли трябва да си купи до 300лв плеър, който да чете DVD/DivX?

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Пет 01 фев 2008 22:13

Специални Благодарности на бързо отзовалите се колеги :bowdown Ами до това,че сумата трябва да бъде около 300лв е стигнал до заключението,че след изчитане на целия форум дотук,но в момента няма нет и аз пиша от негово име няма конкретен отговор на вечната война Пайнер/Сони :twisted: Така или иначе до тази сума въпросните плеари са във ниския си клас и той сметнал,че е по-добре тъй и тъй батак всичко на пазара то поне да имало и малко диспейче,че да можел и да гледа малко :D В интерес на истината и аз оня ден ходих до Технополис видях го,пича там го пусна и ми направи впечатление,колко добра е резолюцията на диспейчето и колко добре върви клипчето.Пускахме него Сони,Пайнер,ЖВЦ и други на едни и същи тонколони Херц и честно да си кажа,аз с мойте глухи уши разлика много-много в звука не направих,ма това е лично мое мнение.Аз пък лично от там си купих преди около 3 години пе4ка "САНГ",защото беше най-евтина тогава и мислех,че след година най-много,ще сгъне ма да чукна на дърво все още дъни яко :bowdown ,но какво общо има печка с кар-аудио :? ? То и това ми са само допирните точки с тази марка,която да си призная незнам каква е?

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Пет 01 фев 2008 23:01

Бягай далеч от САНГ - приятелски съвет :idea:

Има модел на Сони за около 300-320 лв,който е в пъти по-надежден,едиснтвено ще трябва да си намерите някакъв дисплей,но пак е по-добре отколкото 300лв на вятъра :idea:

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Съб 02 фев 2008 17:57

Според мен ако ще е за тези пари по добре да се купи нещо българско.Елит примерно :roll:

Ама говорители Херц май не си струва.За тази ценова гама няма ли пайнер?

П.П. колко инча му е дисплея?

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Съб 02 фев 2008 19:08

Незнам колко точно ин4а му е дисплея колега,но добре се виждаше клипчето т.е..абе малък е :( Другото обаче странно нещо за мен,че днес сутринта с моя приятел с парите в джоба бяхме пред Технополис и той беше решил да го вземе.Като отидохме до щанда точно този модел липсваше и момчето каза,че ги изкупили стотици около Нова Година :evil: Защо точно този модел Санг,защо толкова много бройки за мен лично си остава загадка при положение,че от Сони,ЖВЦ,Пайнер и други марки моделите си стоят така непокътнати както ги и заварихме преди :? За колегата от горния пост,който съветва да си вземе Сони специални благодарности за мнението,обаче моя човек от прочетено тук в този форум е останал с много негативно мнение за тях и е твърдо убеден,че Сони и особенно Блаупункт не са това,което бяха навремето.Сега той разсъждава така: "На мен за ИМЕ само на марка излишни пари не ми се дават" :D и поради тази причина преди година си взе Фолксваген Пасат,а не един Мерцедес на който много беше навитак,защото точно на по-новите модели остана само едно ИМЕ от тази така известна марка със своята здравина поне,ма то това е една съвсем друга тема на разговор.) Сега понеже така или иначе се налага да се изчака,поне докато в Технополис получат модела,още мнения съвсем не са излишни. Поне някои от колегите да уточнят за какво точно да се бяга надалеч от САНГ-а? Оптика ли не бачка,механиката му ли не бива,дисплея ли избелява,гори самото СД ли,а бе изобщо всяко едно конректно мнение подкрепено със факти би било абсолютно полезно.

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Съб 02 фев 2008 19:33

Мети е с такова на бясната жигула и не е зле :wink: Вече 4-ти месец кара :)

Потребителски аватар
asengamalov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asengamalov » Нед 03 фев 2008 0:11

Брат ми има на неговата двд санг от начало вадеше хубав звук всичко точно порблемите доидоха по късно почнаха да му отказват копчета други работи докато накрая спря и да му чете дисковете сам си направи извода дали трябва да набутваш излишни пари пък нека няма разлика във звука моя съвет е ВЪВ НИКАКЪВ СЛУЧАИ НЕ ВЗИМАИ САНГ ще съжаляваш

Потребителски аватар
itan75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itan75 » Нед 03 фев 2008 10:14

asengamalov написа:Брат ми има на неговата двд санг от начало вадеше хубав звук всичко точно порблемите доидоха по късно почнаха да му отказват копчета други работи докато накрая спря и да му чете дисковете сам си направи извода дали трябва да набутваш излишни пари пък нека няма разлика във звука моя съвет е ВЪВ НИКАКЪВ СЛУЧАИ НЕ ВЗИМАИ САНГ ще съжаляваш
Задължен съм ти за мнението колега :bowdown.Само,ще те помоля да ми обясниш как по-точно "отначало вадеше хубав звук" после какво стана,в каква посока се промени самия звук? Имало ли е някакъв макар и минимален удар(изтърване на панела) за да откажат копчетата и последно като се надявам да не досаждам,но живо ме интересува историята на това ДВД се надявам да ми отговориш,щом е спрял да чете дискове,нали той си има УСБ-Порт--и от него ли последно не щеше да чете?

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”