Има ли някой с тази марка? Казаха ми, че тепърва навлизат на пазара но били добри. Не са на цената на Pioneer, но пък се справяли не много по зле от тях.
Мнения ?
Говорители Thunder ?
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Говорители Thunder ?
reboot написа:Има ли някой с тази марка? Казаха ми, че тепърва навлизат на пазара но били добри. Не са на цената на Pioneer, но пък се справяли не много по зле от тях.
Мнения ?
Общо взето за средния и под него ценови клас стават....Естесвено не можеш да очакваш да надскочат парите които струват. От колегиалност не мога повече да кажа по въпроса. Само ще кажа че това което ние продаваме е доста по-добро и малко по-скъпо. Става въпрос пак за средния клас обаче...........Въпрос на личен избор......
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
reboot написа:Все пак говориме з акола без усилвател. Ще има ли осезаема разлика в качеството на звука от различните марки. Какъв е оптималния вариант ?
Осезаема разлика имат и различните модели на една фирма. Камо ли пък между различните марки. Обикновенния потребител иска нещо качествено за малко пари. Има скъпи боклуци но няма евтини качесвени неща. И истината е някъде там. Нещо което максимално се доближава до продуктите на известните марки(не че те нямат продукти от които би трябвало да се срамуват)и максимално се раздалечават от тях в цената.........И тук идват на помощ братята китайци под формата на ефтинджоса от Илиянци с твърде съмнително качество и по известните и по-добри и малко по-скъпи марки като Тундър, Елит, Радимекс и други подобни като между тях има също доста големи разлики. То не че Пайнера дето го вкарват от Китай е нещо извънземно. Ма като пише Пайнери си се ръснал една чанта пари ще не ще, ще ти свири в ушите та пушек ше дига.
- Nova
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с най-скъпите им 3 лентови елипси - като пренебрегнем факта, че трябаше да сменя едната съм изцяло доволен. Озвучавам цялата кола само с тях и мп3-ка 4х40. До 60/100 има мегдан без да изкривяват, баса се усеща. Заповядай на някоя среща да ги чуеш. Е твърдо не са Пионерчета, но за 70 кинта вършат чудесна работа и не привлечат внимание. Модела е с кевларните говорители.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
brum написа:silent:
А какво продавате вие:) ? Има ли каде да се види online или на място:)
http://radimex.hit.bg
извенете ме за лекия оффтопик, но маи не си заслужава отделна тема....
къде на пасат комби 1990 да се сложат елипсовидни говорители или някои по-големи, само да не са обикновенните, че почти никъф звук не вадят, доста съм заглеждал и не мога измисля каде да е освен по предните врати някаде, ама и там няма достатъчно място за това което искам май...
къде на пасат комби 1990 да се сложат елипсовидни говорители или някои по-големи, само да не са обикновенните, че почти никъф звук не вадят, доста съм заглеждал и не мога измисля каде да е освен по предните врати някаде, ама и там няма достатъчно място за това което искам май...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
silent написа:... Ма като пише Пайнери си се ръснал една чанта пари ще не ще, ще ти свири в ушите та пушек ше дига...
За сведение пионер говорителите си ги взех на старо за 80 български лева. Тъндърите ги бях купил за 66 лв. чисто нови. С ръка на сърцето си казвам, че разликата е огромна!!! Пионера има и високи по-хубави, а и бас много пъти по-добър. От тъндър и за 5 лева да ми ги дават в колата си говорители няма да сложа!
П.С. Моделите на пионер и Тъндър, които сравнявам са 1:1 - името на модела е едно и също, на външен вид са едни и същи само производителят е различен...
А аз като купувах тъндъра оня в магазина ми обясняваше, че те били произведени на същото място като и пионер, ама с лепенка тъндър за да са по-евтини! Дееба тая лепенка пионер как свири и какъв бас вади! +това пионерките са малко по-тежки. Иде ми да му ги навра отзад тия тъндърки!
П.С.С. Едно време опипвача като видя тъндърките и ми вика "Разкарай тия боклуци от тука - само кривят!" Аз обаче си бях доволен и си викам "тоя па!"

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”