Мнение за Alpine:Pioneer ts-wx301 2-ра стр.
- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
Мнение за Alpine:Pioneer ts-wx301 2-ра стр.
Последна промяна от kikata на Вто 25 мар 2008 23:40, променено общо 2 пъти.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега предполагам знаеш че Х200 не чете дискове .... а предимно музика от ИПОД .... тъй че мисля сам можеш да си решиш кое да вземеш акто имаш предвив кое ще ползваш повече ..... да слушаш дискове или музика от ИПОД-а , още повече че 9882 също поддържа ИПОД но ако не се лъжа кабела е доста солен като цена . Вземеш ли Х200 забравяш за дисковече
С две ръце за класическия дизаин и 9882
От моя страна съвет ако можеш събери парички за 9884 
С две ръце за класическия дизаин и 9882

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
а ти представяш ли си че като имам връзка с ипод-че,ще ме интересуват цд-аel_nino написа:колега предполагам знаеш че Х200 не чете дискове .... а предимно музика от ИПОД .... тъй че мисля сам можеш да си решиш кое да вземеш акто имаш предвив кое ще ползваш повече ..... да слушаш дискове или музика от ИПОД-а , още повече че 9882 също поддържа ИПОД но ако не се лъжа кабела е доста солен като цена . Вземеш ли Х200 забравяш за дисковече
С две ръце за класическия дизаин и 9882От моя страна съвет ако можеш събери парички за 9884

Ипод-а побира повече информация и съотвено забравям за дисковете моменталически

- stereofonix
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега. Защо не се замислиш за среден вариянт от марката Alpine а това е: http://www.alpine-europe.com/index.php?id=cde-9880r&L=17
Значи модела чете CD/mp3 и има USB. Цената е мисля около 400 лв. ХАйде успех и каквото и да вземеш след това да не забравиш да се похвалиш и кажеш как пее "славеичето"
Значи модела чете CD/mp3 и има USB. Цената е мисля около 400 лв. ХАйде успех и каквото и да вземеш след това да не забравиш да се похвалиш и кажеш как пее "славеичето"
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”