и да допълня че сега като го спра после като сложа панела пак само си вади сд-то трябва пак да го вкарам и така.настройки на бас и други също се нулират което е много тъпо.всеки път трябва да си играя

baivan написа:Издърпваш CD-то и поглеждаш отзад кабелите. Червен и оранжев са ти двата плюсови захранващи кабела. На червения има оставено едно разклонение изолирано с гумена шашчица. Махаш я и там сварзваш оранжевата като я откачаш от другото саединение кадето е сега закачена. Става въпрос за кабелите преди евробуксата. Целта на това е кам прекасваната плюсова да си подадеш постоянно захранване. Ще можеш да си пускаш CD-то и при изваден ключ. Свържи оранжевата към червената, на някои коли е обратното, ако не стане така - червената към оранжевата. С две думи хващаш двете плюсови на касетофона от едно място кадето имаш постоянен '+' Дано да съм го обяснил по разбираемо
passat123 написа:Колега имам същото СД не съм доволен имам и сони от същия клас на друга кола направо супер е , а панасоника и на мене ми прави магаратиии , че от всичкото нагоре като мина през някоя дупка и се изкарва диска сам е**** и панасоника не съм долен изобщо !
passat123 написа:Колега имам същото СД не съм доволен имам и сони от същия клас на друга кола направо супер е , а панасоника и на мене ми прави магаратиии , че от всичкото нагоре като мина през някоя дупка и се изкарва диска сам е**** и панасоника не съм долен изобщо !
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта