проблем с mp3 panasonic

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
stirka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

проблем с mp3 panasonic

Мнениеот stirka » Пон 11 фев 2008 2:04

Здравейте колеги!Проблемът ми е следния:когато си извадя ключа от ключалката и прекъсва тока.след това като си сложа панела обратно не се стартира диска откъдето е било ами започва на ново.другото нещо е че губи всички запаметени станции.преди това мп3 беше на една лада и там не правеше така.като го изключа после си продължаваше откъдето съм го спрял.има ли начин да се настрои това нещо. ето линк към мп3-ойката http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09026220

и да допълня че сега като го спра после като сложа панела пак само си вади сд-то трябва пак да го вкарам и така.настройки на бас и други също се нулират което е много тъпо.всеки път трябва да си играя :(

Потребителски аватар
baivan
Автомобил: Vento
Двигател: 1.8T

Мнениеот baivan » Пон 11 фев 2008 11:51

Издърпваш CD-то и поглеждаш отзад кабелите. Червен и оранжев са ти двата плюсови захранващи кабела. На червения има оставено едно разклонение изолирано с гумена шашчица. Махаш я и там сварзваш оранжевата като я откачаш от другото саединение кадето е сега закачена. Става въпрос за кабелите преди евробуксата. Целта на това е кам прекасваната плюсова да си подадеш постоянно захранване. Ще можеш да си пускаш CD-то и при изваден ключ. Свържи оранжевата към червената, на някои коли е обратното, ако не стане така - червената към оранжевата. С две думи хващаш двете плюсови на касетофона от едно място кадето имаш постоянен '+' Дано да съм го обяснил по разбираемо :wink:

Потребителски аватар
stirka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stirka » Пон 11 фев 2008 14:18

baivan написа:Издърпваш CD-то и поглеждаш отзад кабелите. Червен и оранжев са ти двата плюсови захранващи кабела. На червения има оставено едно разклонение изолирано с гумена шашчица. Махаш я и там сварзваш оранжевата като я откачаш от другото саединение кадето е сега закачена. Става въпрос за кабелите преди евробуксата. Целта на това е кам прекасваната плюсова да си подадеш постоянно захранване. Ще можеш да си пускаш CD-то и при изваден ключ. Свържи оранжевата към червената, на някои коли е обратното, ако не стане така - червената към оранжевата. С две думи хващаш двете плюсови на касетофона от едно място кадето имаш постоянен '+' Дано да съм го обяснил по разбираемо :wink:

благодаря ти колега като се постопли ще го погледна че нямам гараж

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 11 фев 2008 21:41

Колега имам същото СД не съм доволен имам и сони от същия клас на друга кола направо супер е , а панасоника и на мене ми прави магаратиии , че от всичкото нагоре като мина през някоя дупка и се изкарва диска сам е**** и панасоника не съм долен изобщо !

Потребителски аватар
stirka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stirka » Вто 12 фев 2008 0:04

passat123 написа:Колега имам същото СД не съм доволен имам и сони от същия клас на друга кола направо супер е , а панасоника и на мене ми прави магаратиии , че от всичкото нагоре като мина през някоя дупка и се изкарва диска сам е**** и панасоника не съм долен изобщо !

на мен проблеми не ми е правил явно не е бил свързан както трябва.иначе не си спомням да е прескачал диска.дано като направя това което ми каза колегата се оправи иначе други забележки нямам

sinsimmer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sinsimmer » Вто 12 фев 2008 10:00

passat123 написа:Колега имам същото СД не съм доволен имам и сони от същия клас на друга кола направо супер е , а панасоника и на мене ми прави магаратиии , че от всичкото нагоре като мина през някоя дупка и се изкарва диска сам е**** и панасоника не съм долен изобщо !

Всъщност от три години съм именно със същия панасоник. Разнасях го на три коли до сега и никога не съм срещнал проблем. Дори и за секунда не ми е прекъсвал на дупки. Никога не се е вадил сам диска. Винаги започва от там докъдето е стигнал. Перфектен е за нуждите ми и за цената си е "безценен" :D
Некачествено е вързан.

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Вто 12 фев 2008 18:49

Мамаум и техно** там ми го вързаха побърках се :cry: !
И си викам аааа и сиди глупаво ! :D

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”