1. Има говорители на предните врати и в таблото, на пръв поглед са запазени оригиналните са.... обаче: към единият жак който излиза от таблото са закачени само 2колони/предните с общо 4кабела/, възможно ли е вътре в самото табло да са вързани двата говорителя към един кабел или ще се налага допълнително да ги закачам и как?
2. На CD-то пише че говорителят трябва да е със съпротивление макс.4 ома, а говорителите в таблото не мога да ги извадя, за да го видя, ако може да посъветвате как

3. Снопчето с кабели за захранването ми изглежда много постно и нестандартно. Преправяно е със сигурност, най-малкото цветът на кабелите не съответства на стандартно описаните. Една снимка с описание ще свърши работа
4. Задните колони май са ми най-малкият проблем, някъде четох че трябва да се заземят /Пионерчета двулентови 6901/ трябва ли и как? С макетен нож ли да си изрежа кората или има и други хитринки, това ако не успея да си намеря вече изрязана кора..
5. Антената на колата ми е отскубана, може ли да ме светнете дали да я реставрирам или да вземам такава за салона.
И най-важното, ако утре се опитам да закача сиди-то на съществуващите букси има ли вероятност да изгърми?
Въпросното ЦеДе е Grundig Delphi, издирих инструкции обаче нямат прилика с инсталацията намираща се в колата.
Моля за съдействие