Проблем с четенето на дискове.
Проблем с четенето на дискове.
Здравейте. Имам проблем с аудио системата на Волксваген Туран 2004. Някой дискове чете... на други ми дава ерор... Забелязах също, че тези които не чете не са оригинални. Предполагам че има някакви защити. Някой знае ли как може да се оправи този проблем. Специален начин на записване на дискове или...? Благодаря предварително!
- kikata
- Автомобил: vw passat b6
- Двигател:
- Контакти:
Хммм тва си е много ама много нормално за серийните CD-playeri на vw,и аз като тебе имам същия проблем,MP3 не чете,дава error,на някав по надраскан диск същата работа,отвори си упътването на плеърчето и виш какви формати чете.Относно дали има оправия,има естествено изваждаш го и слагаш едно читаво CD плеърче,аз така смятам да направя!!!

- SuN_CiTy
- Автомобил: VW GOLF V 2_0 TDI 4 MOTION
- Двигател: BMM 2006
6emeta написа:Някой няма ли представа как може да се запише диск, че да го чете...?
Това е въпрос от сферата на компютрите

Ами записваш с "неро" (за предпочитане) и да не е на някой "ялов" носител от рода на "Принко" а пробвайте със СОНИ или МАКСЕЛ ... и при запис избираш по-бавна скорост на запис (колкото по-бавна скоростта толкова по-сигурно)... аз лично предлагам максимум до 12-та скорост на запис.

Моя туран е 2003 год. с аудиосистема "RCD 300". Досега не съм имал подобен проблем - единстевно когато бях записал някакъв микс с продължителност час и нещо ми даде грешка. Иначе свиря само дискове "сони" записани на "неро" за предпочитане на скорост не повече от 16х.
Ей и да гледаш формата на който записваш - AUDIO CD!
Ей и да гледаш формата на който записваш - AUDIO CD!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”