Нерботеща колона

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Нерботеща колона

Мнениеот Bundy » Нед 16 мар 2008 23:04

Колеги в моя голф-3 ка имам по една колона на всяка врата и по една пищялка... Обаче колоната(не пищялката) на шофиорската врата не работи... Свалих я,свалих и една от другите 3 работещи,свързах я и пак не работи. Явно е кабела.... Та въпросът ми е как се оправя това?? Нов кабел>? или понеже те колоните са оригинални и са със едни пластмосови буксички... евентуално тая буксичка да е заминала??? но как да разбера какво е???

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Нед 16 мар 2008 23:21

колега пробваи пурво да не е от кабела вържи я кам другатра врата и така ще останови6 дали е от кабела ако си работи ще трябва да махар хорите и да прекараш нов кабел бе един ден за тва треа да отделиш

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Пон 17 мар 2008 15:23

Аз до колкото разбрах точно това е направил. Следователно пробелема е в говоритела!

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Пон 17 мар 2008 16:12

аз колоната си я пробвах от другата странаи си работи.... не е от нея със сигурност.... Явно че е кабела... как да го сменя?

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Пон 17 мар 2008 23:15

Bundy написа:аз колоната си я пробвах от другата странаи си работи.... не е от нея със сигурност.... Явно че е кабела... как да го сменя?

1. за да прекара6 кабел трябва да разбере6 кои точно не работи и да вземе6 друк и ако тI е с евро букса трябва да си земе6 едни клемички като на другите кабели.(ти покажи какви те ще ти дадат)

2.махаш корите на при кормилото (ако има6 дете или жена с по тънка рака може да бръкне и да го пусне от отвора за CD-то кадето се слага и от доло при краката кадето са педалите има дунапрен от ам си подава6 раката и го лови6 (поне така е на голф 3 и венто)) И намира6 там некаде да ги скрие6 по корите после минава през гуменото оплатнение на вратата кадето се затватя и от там кам колоната!

НЕ ОБЯСНЯВАМ ДОБРЕ :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
VW Vento
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW Vento » Пон 17 мар 2008 23:15

Bundy написа:аз колоната си я пробвах от другата странаи си работи.... не е от нея със сигурност.... Явно че е кабела... как да го сменя?

1. за да прекара6 кабел трябва да разбере6 кои точно не работи и да вземе6 друк и ако ти е с евро букса трябва да си земе6 едни клемички като на другите кабели.(ти покажи какви те ще ти дадат)

2.махаш корите на при кормилото (ако има6 дете или жена с по тънка рака може направо без да махаш корите като бръкне и да го пусне от отвора за CD-то кадето се слага и от доло при краката кадето са педалите има дунапрен от ам си подава6 раката и го лови6 (поне така е на голф 3 и венто)) И намира6 там некаде да ги скрие6 по корите после минава през гуменото оплатнение на вратата кадето се затватя и от там кам колоната!

НЕ ОБЯСНЯВАМ ДОБРЕ :twisted: :twisted:

antifizant
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот antifizant » Вто 18 мар 2008 13:12

И аз го имам същия проблем и направо не ми се занимава. Слушам на една колона, а децата само ми попуничат да го оправя. Смяната на кабелчето е неприятна за мен работа. Успех и пиши как си го сменил.

Потребителски аватар
Bundy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bundy » Вто 18 мар 2008 17:44

Ок ще пиша.... Но сега се замислих че всъщност може и някой кабел от евробуиксата зад СД-то да се е откачил и ще трябва и това да проверя преди да предприема квото и да било..... Благодаря за мненията колеги....

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”