спекоха коповете на ЦД-то

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

спекоха коповете на ЦД-то

Мнениеот parno » Съб 15 мар 2008 16:49

полях го с бира панела и като го пробвах днес не захапва нито едно копче.цъках цъках цъках най-накрая едно каза пльок само веднъж и до там.та.ако го отворя мога ли да го зачистя с нещо?примерно спирт?после да го изсуша?главно коповете ме интересуват?

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Съб 15 мар 2008 17:48

Има вероятнос да не проработи изобщо нещо да се е скапало ! Но по принцип може и нищо да му няма така сам правил с гсм само че скачал съм в басейна и .... :D .

Потребителски аватар
hristov_GL
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristov_GL » Съб 15 мар 2008 19:40

не знам брат ,ако панела ти е изсъхнал докато си го включил значи не е трябвало да не проработи ,но щом не е проработил значи ....... забрави .аз съм правил така с дистанционно.изтървах го във ваната (щото си сложих едно двд в банята да си гледам филми хахаха докат с**а) махнах
му батериите и го отворих ,след това изсущих платката и подложката на бутоните и като го пуснах НЯМА ПРОБЛЕМ! обаче в тоя панел има хиляди спойки и лошото е че някой са на по малко от милиметър една от друга ;) ... дето се вика и едната капка може да осере работата.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Съб 15 мар 2008 23:01

проработи.барабар с всички копчета.реших да рискувам и ги почистих със спирт.после леко със сешоара го подсуших.само дето ми дава бъг и не ще да вади диска :?
:lock:

Потребителски аватар
дзвера
Автомобил: ford escape
Двигател:

Мнениеот дзвера » Пон 17 мар 2008 14:25

hristov_GL написа:не знам брат ,ако панела ти е изсъхнал докато си го включил значи не е трябвало да не проработи ,но щом не е проработил значи ....... забрави .аз съм правил така с дистанционно.изтървах го във ваната (щото си сложих едно двд в банята да си гледам филми хахаха докат с**а) махнах
му батериите и го отворих ,след това изсущих платката и подложката на бутоните и като го пуснах НЯМА ПРОБЛЕМ! обаче в тоя панел има хиляди спойки и лошото е че някой са на по малко от милиметър една от друга ;) ... дето се вика и едната капка може да осере работата.

то дистанционното е съвсем друга работа от гсм или панел :idea:

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Пон 17 мар 2008 21:17

хммм аз съм изтървавал и дистанционо и гсм във вода,веднага след това ги разглобявах и старателно с една четчица със спиртче ги почиствах и го оставях да се изпари,след това никакви проблеми!!!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”