спекоха коповете на ЦД-то
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
спекоха коповете на ЦД-то
полях го с бира панела и като го пробвах днес не захапва нито едно копче.цъках цъках цъках най-накрая едно каза пльок само веднъж и до там.та.ако го отворя мога ли да го зачистя с нещо?примерно спирт?после да го изсуша?главно коповете ме интересуват?
- hristov_GL
- Автомобил:
- Двигател:
не знам брат ,ако панела ти е изсъхнал докато си го включил значи не е трябвало да не проработи ,но щом не е проработил значи ....... забрави .аз съм правил така с дистанционно.изтървах го във ваната (щото си сложих едно двд в банята да си гледам филми хахаха докат с**а) махнах
му батериите и го отворих ,след това изсущих платката и подложката на бутоните и като го пуснах НЯМА ПРОБЛЕМ! обаче в тоя панел има хиляди спойки и лошото е че някой са на по малко от милиметър една от друга
... дето се вика и едната капка може да осере работата.
му батериите и го отворих ,след това изсущих платката и подложката на бутоните и като го пуснах НЯМА ПРОБЛЕМ! обаче в тоя панел има хиляди спойки и лошото е че някой са на по малко от милиметър една от друга

- дзвера
- Автомобил: ford escape
- Двигател:
hristov_GL написа:не знам брат ,ако панела ти е изсъхнал докато си го включил значи не е трябвало да не проработи ,но щом не е проработил значи ....... забрави .аз съм правил така с дистанционно.изтървах го във ваната (щото си сложих едно двд в банята да си гледам филми хахаха докат с**а) махнах
му батериите и го отворих ,след това изсущих платката и подложката на бутоните и като го пуснах НЯМА ПРОБЛЕМ! обаче в тоя панел има хиляди спойки и лошото е че някой са на по малко от милиметър една от друга... дето се вика и едната капка може да осере работата.
то дистанционното е съвсем друга работа от гсм или панел

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”