Вътрешна антена

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
bob4o
Автомобил:
Двигател:

Вътрешна антена

Мнениеот bob4o » Пон 21 апр 2008 20:22

Значи аз имам венто има кабел за антена ама явно нея я няма !!! проследлявам кабела до предната дясна колонка и до там няма го в под калника и не продалжава на зад!!! ако някои има идея дали може да е някаде на друго маясто !!!
Имало и ватрешни антени но аз не мога да открия хубава само на боклуци попадам ако някои знае каде мога да намеря нещо качествено ???? : vw fen

Потребителски аватар
ReCaRo`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ReCaRo` » Вто 22 апр 2008 8:06

ако на калника имаш антена, пусни един кабел до там и се кефи :banana

Gerov
Автомобил:
Двигател:

за вътрешната антена

Мнениеот Gerov » Пет 25 апр 2008 1:47

колега, и аз имам венто и както при тебе има кабел за антена, но такава не откривам,обаче като закача ЦД-то и пусна радиото (естествено преди това съм вкарал буксата на антената в гнездото на ЦД-то) всичко си е ОК и си хваща станциите без проблем. Пробвай да закачиш радиото и да видиш какво ще стане и в краен случей вземай една антена и си слушай музичката :walkman

kms
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kms » Пет 25 апр 2008 14:06

Аз си сложих вътрешна антена купена от Тояга в Дружба. Мисля, че струваше към 40-50 лв. Хваща отлично. Слага се отвътре над огледалото за обратно виждане. Засега съм карал с нея само в София. Незнам как лови извън нея. Ще я пробвам утре :wink:

Потребителски аватар
webdude
Автомобил: Ford Mondeo MK3
Двигател:

Re: за вътрешната антена

Мнениеот webdude » Пон 05 май 2008 15:30

Gerov написа:колега, и аз имам венто и както при тебе има кабел за антена, но такава не откривам,обаче като закача ЦД-то и пусна радиото (естествено преди това съм вкарал буксата на антената в гнездото на ЦД-то) всичко си е ОК и си хваща станциите без проблем. Пробвай да закачиш радиото и да видиш какво ще стане и в краен случей вземай една антена и си слушай музичката :walkman

Венто май има вариант с антена на задното стъкло под реотаните (поне така прочетох в една друга тема)

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Re: за вътрешната антена

Мнениеот agopov » Пон 05 май 2008 16:31

webdude написа:Венто май има вариант с антена на задното стъкло под реотаните (поне така прочетох в една друга тема)

Антената на Венто се явяват последните два реотана от подгряването(от горната страна на прозореца),които първоначално и аз се чудех защо не работят :lol:

Потребителски аватар
bob4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bob4o » Пон 05 май 2008 20:10

да и аз така за реутаните ама кабела не отива на зад а някаде около волана изчезва и това е трябва да разглобя таблото дали има и др вариант ,,

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”