Значи проблема е в това колеги че неЩо маи кабелите не са наред като се опитам да вържа сд-то и не излиза музика ами само някво праЩене подобно на бзззззз ......някои знае ли от какво е и по какъв начин да го поправя че тука маистора мн солен Ще ми излезе
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Много голяма нужда от помоЩ със аудиото на Голф3 92г GTD
- playboy4e_na_vt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- playboy4e_na_vt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
от колоните е да а пък плеъра е изправен сигурен съм нов е а тука ми каза един маистор българин че е неЩо по кабелите сигурно кам колоните а един др маистор испанец ми каза и тои саЩото преди малко си доидох от сервиза и ми каза че има 2 варианта да се окабели цялата кола на ново или да свърже кабелите през усилвателя фабричния мисля че каза ако някои знае как се окабелява или каде е този усилвател да каже моля
- GTIsound
- Автомобил:
- Двигател:
OMG, йоу-тайва майстори
За какво да окабелявате на ново като има вртъзка с колоните? Отиди при някой който се занимава с кар-аудио, а не при такъв дето предполага.
Какъв фабричн усилвател, какви глупости... на плеъра има две буксички, едната е за захранване а другата (8-пиновата) е за говоиртлеите. Няма какво да му объркаш. Пак казвам провери плеъра!

За какво да окабелявате на ново като има вртъзка с колоните? Отиди при някой който се занимава с кар-аудио, а не при такъв дето предполага.
Какъв фабричн усилвател, какви глупости... на плеъра има две буксички, едната е за захранване а другата (8-пиновата) е за говоиртлеите. Няма какво да му объркаш. Пак казвам провери плеъра!
- playboy4e_na_vt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе точно маистор ми го каза това които се занимава с това ми каза че тряяя да се опънат кабелите на ново каза че неЩо по тях има и тои незнае какво е ама не е и гледал заЩото тука работят на час и вземат по 40 евро на час ама каза че от това Ще е и мисалта ми е какво да правя .... мога ли сам да си опъна кабели кам колоните които са на вратите и таблото и ако мога как става номера
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”