Съвет какъв GPS да си купя за Лъвчето ми.!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съвет какъв GPS да си купя за Лъвчето ми.!
Искам съвет какъв GPS да си купя за моето лъвче.Скоро ходих до Германия и без такова технологично чудо е много трудно с ориентацията , въпреки че там е по-малко вероятно да се объркаш отколкото в БГ .
- tresto
- Автомобил:
- Двигател:
batsasho1 написа:Kупи си джобен компютър с вграден или външен GPS , на него можеш да му инсталираш всички различни програми томтом, иго, руте66, гармин хт и т.н., а карти безплатни има бол, аз ползвам iGo на HP6515 и програмята е добра.
Аз също ползвам на HP 6515 iGO и нямам забележки,също имам и друг GPS навигатор за автомобил пак с iGO пак нямам забележки,та мисля че за момента най подходящ е iGO,не го рекламирам,но май е най подробен за момента за България,а още повече че след няколко дена излиза и новата версия iGO 8 с 3D карта,доста POI точки лесен интерфейс,но все пак никой не ангажирам с моето мнение.

batsasho1 написа:Kупи си джобен компютър с вграден или външен GPS , на него можеш да му инсталираш всички различни програми томтом, иго, руте66, гармин хт и т.н., а карти безплатни има бол, аз ползвам iGo на HP6515 и програмята е добра.
онзи ден как патих от едно такова нещо в Гърция, казва ми да завия на места където няма завой, прекара ме през черен път и една малка рекичка. вече карам само по слънцето.

Аз ползвам
ASUS PDA MYPAL A639 /GPS
в сравнение с другите модели има 1GB Flash ROM and 64MB SDRAM
Много по-удобно е от само навигация - има музика, разглеждаш документи, снимки...... - просто си е джобен компютър. И цената е колкото на навигатор. За навигация има всичко, карти, гласова навигация и т.н.
ASUS PDA MYPAL A639 /GPS

в сравнение с другите модели има 1GB Flash ROM and 64MB SDRAM
Много по-удобно е от само навигация - има музика, разглеждаш документи, снимки...... - просто си е джобен компютър. И цената е колкото на навигатор. За навигация има всичко, карти, гласова навигация и т.н.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
брат ми каза, че са имали подобен проблем с един гармин като пътуваха до Австрия. Оказало се, че някъде в ГПС е била включена опцията да избягва първокласни пътища.da__buzz написа:batsasho1 написа:Kупи си джобен компютър с вграден или външен GPS , на него можеш да му инсталираш всички различни програми томтом, иго, руте66, гармин хт и т.н., а карти безплатни има бол, аз ползвам iGo на HP6515 и програмята е добра.
онзи ден как патих от едно такова нещо в Гърция, казва ми да завия на места където няма завой, прекара ме през черен път и една малка рекичка. вече карам само по слънцето.ако ще и в антрактида да ходя

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Prestigio GeoVision 350 също е добър вариант,идва с пълна карта на BG и по-подробни на доста от големите градове а срещу още 100 лева някъде и пълни карти на Западна Европа.
Ползвал съм-за цената си бива,има и мултимедийни фукции,достатъчно малка е да се използва и в пешеходен вариант.Около 280-300 лева е в момента.
Ползвал съм-за цената си бива,има и мултимедийни фукции,достатъчно малка е да се използва и в пешеходен вариант.Около 280-300 лева е в момента.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”