Въпрос за колоните на GOLF III

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
LiRiX
Автомобил: SEAT LEON
Двигател: AUS 2001

Въпрос за колоните на GOLF III

Мнениеот LiRiX » Съб 24 май 2008 14:54

93 година. На задните врати има капаци. Обаче като ги отворя кората си е цяла и няма и помен от кабели. Един комшия ми каза, че на неговия голф(95г) кабелите се били зад кората, някъде малко по-нагоре били залепени. Дали изобщо са прекарани?

Дали е вярно? Как да я отворя тая кола? А, ако отрежа тази кора дали няма да стане някаква беля? Да не почне да влиза водичка?

Благодаря предварително :)

<Ro_ja>
Автомобил:
Двигател:

здрасти

Мнениеот <Ro_ja> » Нед 25 май 2008 14:37

много мога да ти пиша по темата обаче днес нямам време има си решение всичко ще ти кажа как точно да го направиш :wink:

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 25 май 2008 16:47

почти е сигурно че нямаш кабели, трябва да с епрекарат нови от касетофона до задните врати, свалят се корите, праговете и се прекарват кабелите.

Потребителски аватар
LiRiX

Мнениеот LiRiX » Нед 25 май 2008 19:18

:? То отзаде има решетки, значи от WV са мислили да слагат колони, но ги няма. Трябва да се изреже кората за да се сложат самите колони. Не знам дали има кабели :(

Колеги тия кори как се отавят? дърпах мърхап, отдолу има луфт, но отгоре не помръдва. :?:

Потребителски аватар
Mamaligar
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Mamaligar » Нед 25 май 2008 19:38

колега аз съм със 3-ка 97-ма и точно онзу ден отделих няколко часа да си прекарам кабели до задние врати. поизнервих се малко но успях а преди малко ги свързах към цд-то

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 25 май 2008 20:02

под дръжката където се дърпа да затвориш вратата има два болта, махат се първо те и след това се държи на щипки.

Потребителски аватар
LiRiX

Мнениеот LiRiX » Пон 26 май 2008 22:05

handycam написа:под дръжката където се дърпа да затвориш вратата има два болта, махат се първо те и след това се държи на щипки.

Благодаря колега, като намеря малко време ще си поиграя и ще напиша резултата :)

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Вто 27 май 2008 11:35

А и също така има още един болт, ако си с механични стъкла на самата врътка сваляш панелчето и отдолу има болт, внимавай, огледай отвсякъде, че май има и няколко винтчета отстрани. гледай да не напъваш излишно, кората се сваля доста лесно - след като махнеш всички болтове и винтчета я надигаш нагоре и би-трябвало да стане :) Успех

Потребителски аватар
graffitiman
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот graffitiman » Пон 02 юни 2008 8:33

Ами пич,най лесно можеш да видиш дали имаш изобщо кабели като отвориш гуфрираното мъркуче,което ти е между пантите на вратата,там има едни букси и обикновено има кабели за централното (ако имаш такова), ел.стъкла (пак ако имаш) и за колонките..евентуално.но пак трявва да знаеш какво търсиш от всичките жици.

Аз снощи се занимавах точно с това,само че на предните врати: отварям капачките- има кабелче,оказа се обаче че има само по вратата,но не и от вратата до стериото...таа...300 мъки,но го изцъкахме..Моя съвет е да отидеш при някой,който знае какво прави,иначе рискуваш да стане съкатлък с автомобила;)

Успех 8)

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

za kabelite :P

Мнениеот dinkonikolaev » Пет 27 юни 2008 22:23

mod edit: vaskoto1

blinder
Автомобил:
Двигател:

Re: za kabelite :P

Мнениеот blinder » Съб 28 юни 2008 10:48

dinkonikolaev написа:taka zabelqzah ne6to mnogo stranoo v moq gold 3 edin den re6ih da izvadq staroto radio ALFA no ne namerih na4in kak da go izmakna(ako nqkoi znae da pi6e)!!!!!!!!! ta i re6ih da otvorq kapacite da vidq dali ima koloni za6toto svireha samo kolonite na tabloto otvorih na prednata vrata(na 6ofiora)ima6e kabel s buksa vsi4ko OK slagam kolonata ne sviri otvarqm ot drugata strana tam pak izob6to nqma kabel i re6ih da otvorq i na zadnite vrati tam nito kabel nito koloni :twisted: a edin fr mi kaza 4e kabelite minavali ot tam kadeto minavat kabelite za centralnoto(nad pantata na vratata v gumeniq man6on) ako nqkoi moje da mi kaje KAK DA SVALQ TOVA RADIO MOLQ VI SAZDAVA MI GOLEMI MAKI.Blagodarq predvaritelno !!!!!!

Малко се изморих ДОКЪТ четох това нещо.Абе пишете на БЪЛГАРСКИ бре :wink:

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

ok

Мнениеот dinkonikolaev » Съб 28 юни 2008 13:18

добре колега свикнах на ЕНГЛИШ и какжо да се прави ако знаеш как да махна моя касетофон кажи благодаря предварително :P

Потребителски аватар
LiRiX

Мнениеот LiRiX » Съб 28 юни 2008 18:46

Един приятел ми показа как става номера на предните врати. Трудничко е, но не и невъзможно. Още не ми е оставало време да бутна задните вратички :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”