Да си купя ли MP3
Да си купя ли MP3
Понеже знам че вече се крадят без панелите имали някакав начин да го предпазя защото не ми се подаряват 300лв.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Да си купя ли MP3
DIG написа:Понеже знам че вече се крадят без панелите имали някакав начин да го предпазя защото не ми се подаряват 300лв.
купуваш си, застраховаш си го и си свиркаш - то па мое ли ся за сичко да се трепери баси

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Да ама не. Не става така, защото гадните застрахователи са обвързали застраховаемата стойност на музиката със стойността на колата. Примери:mucho написа:купуваш си, застраховаш си го и си свиркаш - то па мое ли ся за сичко да се трепери баси
ДЗИ музиката се застрахова до 5% от оценката на колата.
Булинс - за кола до 3000 лв - музика 200 лв (независимо каква фактура имаш)
Ако са ви застраховали музиката за повече, а сте при горните условия (по-стара, по-евтина кола) просто агента ви е набутал за по-голяма вноска и ако не дай си боже стане нещо ще ви покажат онзи дребен шрифт в притурката или общите условия (абе тези части които 90% от нас не четат) и ще пиете една студена вода.
///
То ебати далаверата сутрин носиш вечер сваляш. Сега имам една бръкма поне съм спокоен.
То нали си бях застраховал колата като я откраднаха хуй добре че се намери застрахователите винаги намират начин да те изпързалят.
То нали си бях застраховал колата като я откраднаха хуй добре че се намери застрахователите винаги намират начин да те изпързалят.
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Да ама не. Не става така, защото гадните застрахователи са обвързали застраховаемата стойност на музиката със стойността на колата. Примери:mucho написа:купуваш си, застраховаш си го и си свиркаш - то па мое ли ся за сичко да се трепери баси
ДЗИ музиката се застрахова до 5% от оценката на колата.
Булинс - за кола до 3000 лв - музика 200 лв (независимо каква фактура имаш)
Ако са ви застраховали музиката за повече, а сте при горните условия (по-стара, по-евтина кола) просто агента ви е набутал за по-голяма вноска и ако не дай си боже стане нещо ще ви покажат онзи дребен шрифт в притурката или общите условия (абе тези части които 90% от нас не четат) и ще пиете една студена вода.
да има го и тоя момент - аз съм у булинс и си ми го застраховаха по фактура (но застраховката е за 5 бинки) ся за под 3 ни знам сигур е тъй, ама па да фана ся да го свалям и тургам секи ден е нема да стане бал съм го + тва при мен е турено малко със зор и да фана ся да мисля за некви шейни и т.н. не благодаря

- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: //
DIG написа:А не можели да се купи някаква капачка и да се предпази по този начин.
Капачката няма да ги спре. И аз вече си махам мойто, след като ми изчезна един Kenwood касетофон + CD changer. Много по-спокойно се чувствам като знам че е на масата до мен. Процеса със слагане и сваляне е не повече от 30сек и още 30сек за настройките и часовника и си готов. За 1мин ли ще се правя на дупе, че да остана и без този??? Не мерси
dcvd
Твоя на шейна ли е?
Щото аз тези кадето ги гледах с няква ламарина се слага и после се слага касетофона някво ключе се слага за да излезне.
Щото аз тези кадето ги гледах с няква ламарина се слага и после се слага касетофона някво ключе се слага за да излезне.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
DIG написа:А не можели да се купи някаква капачка и да се предпази по този начин.
Ей затова харесвам на един приятел ситроена... Музиката му е някакво скапано радио, ама в таблото си има ниша с капаче точно за него. Като капачето е свалено, все едно това си е част от таблото... Никой никога няма да заподозре, че има нещо, овсен ако не знае... А ако не се вижда, едва ли ще разбие ей така колата...
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
zmej написа:Ей затова харесвам на един приятел ситроена... Музиката му е някакво скапано радио, ама в таблото си има ниша с капаче точно за него. Като капачето е свалено, все едно това си е част от таблото... Никой никога няма да заподозре, че има нещо, овсен ако не знае... А ако не се вижда, едва ли ще разбие ей така колата...
Змейчо то повечето дето разбиват ги знаят тези работи.
Мойто не е на шейна ама не е и закрепено за колата. Вечер просто дърпаш буксата оставяш най-демонстративно да висят кабелите през дупката и си тръгваш
- pinci
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: dcvd
DIG написа:Твоя на шейна ли е?
Сега смятам да го местя на друго място а не там където си е по принцип. Като го направя ще го снимам и ще пусна снимки, но първо трябва да ми направят капак за дупката която ще остава отгоре
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”