Да си купя ли MP3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
DIG

Да си купя ли MP3

Мнениеот DIG » Сря 13 окт 2004 10:53

Понеже знам че вече се крадят без панелите имали някакав начин да го предпазя защото не ми се подаряват 300лв.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 13 окт 2004 11:05

купи си ...., ама нощем го сваляй целия

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Да си купя ли MP3

Мнениеот mucho » Сря 13 окт 2004 11:23

DIG написа:Понеже знам че вече се крадят без панелите имали някакав начин да го предпазя защото не ми се подаряват 300лв.

купуваш си, застраховаш си го и си свиркаш - то па мое ли ся за сичко да се трепери баси :wink:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 13 окт 2004 11:30

mucho написа:купуваш си, застраховаш си го и си свиркаш - то па мое ли ся за сичко да се трепери баси :wink:
Да ама не. Не става така, защото гадните застрахователи са обвързали застраховаемата стойност на музиката със стойността на колата. Примери:
ДЗИ музиката се застрахова до 5% от оценката на колата.
Булинс - за кола до 3000 лв - музика 200 лв (независимо каква фактура имаш)
Ако са ви застраховали музиката за повече, а сте при горните условия (по-стара, по-евтина кола) просто агента ви е набутал за по-голяма вноска и ако не дай си боже стане нещо ще ви покажат онзи дребен шрифт в притурката или общите условия (абе тези части които 90% от нас не четат) и ще пиете една студена вода.

DIG

///

Мнениеот DIG » Сря 13 окт 2004 12:02

То ебати далаверата сутрин носиш вечер сваляш. Сега имам една бръкма поне съм спокоен.
То нали си бях застраховал колата като я откраднаха хуй добре че се намери застрахователите винаги намират начин да те изпързалят.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Сря 13 окт 2004 12:22

Аз мойто редовно си го свалям !!!То мииии нешто като Дистанционното на алармата !!

Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mucho » Сря 13 окт 2004 12:47

brabus написа:
mucho написа:купуваш си, застраховаш си го и си свиркаш - то па мое ли ся за сичко да се трепери баси :wink:
Да ама не. Не става така, защото гадните застрахователи са обвързали застраховаемата стойност на музиката със стойността на колата. Примери:
ДЗИ музиката се застрахова до 5% от оценката на колата.
Булинс - за кола до 3000 лв - музика 200 лв (независимо каква фактура имаш)
Ако са ви застраховали музиката за повече, а сте при горните условия (по-стара, по-евтина кола) просто агента ви е набутал за по-голяма вноска и ако не дай си боже стане нещо ще ви покажат онзи дребен шрифт в притурката или общите условия (абе тези части които 90% от нас не четат) и ще пиете една студена вода.

да има го и тоя момент - аз съм у булинс и си ми го застраховаха по фактура (но застраховката е за 5 бинки) ся за под 3 ни знам сигур е тъй, ама па да фана ся да го свалям и тургам секи ден е нема да стане бал съм го + тва при мен е турено малко със зор и да фана ся да мисля за некви шейни и т.н. не благодаря ;) .... апа и тва постоянно рък-базък не е особено полезно за машинарията ;) ...

DIG

//

Мнениеот DIG » Чет 14 окт 2004 8:39

А не можели да се купи някаква капачка и да се предпази по този начин.

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: //

Мнениеот pinci » Чет 14 окт 2004 9:24

DIG написа:А не можели да се купи някаква капачка и да се предпази по този начин.

Капачката няма да ги спре. И аз вече си махам мойто, след като ми изчезна един Kenwood касетофон + CD changer. Много по-спокойно се чувствам като знам че е на масата до мен. Процеса със слагане и сваляне е не повече от 30сек и още 30сек за настройките и часовника и си готов. За 1мин ли ще се правя на дупе, че да остана и без този??? Не мерси

DIG

dcvd

Мнениеот DIG » Чет 14 окт 2004 15:28

Твоя на шейна ли е?
Щото аз тези кадето ги гледах с няква ламарина се слага и после се слага касетофона някво ключе се слага за да излезне.

Потребителски аватар
zmej
Автомобил: Audi 8D5 Quattro
Двигател: AJL
Контакти:

Мнениеот zmej » Чет 14 окт 2004 15:29

DIG написа:А не можели да се купи някаква капачка и да се предпази по този начин.

Ей затова харесвам на един приятел ситроена... Музиката му е някакво скапано радио, ама в таблото си има ниша с капаче точно за него. Като капачето е свалено, все едно това си е част от таблото... Никой никога няма да заподозре, че има нещо, овсен ако не знае... А ако не се вижда, едва ли ще разбие ей така колата...

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 14 окт 2004 15:39

змей, разбиват мамка им наркоманска и то само за проверка...наркомана не мисли, като е в абстиненция, той разбива наред, нали си спомняте за ония дето ги шамарих на илиенци, т.е. единия, че другия избяга-за какво му е да краде желязна лайсна от дръжката

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Чет 14 окт 2004 18:43

zmej написа:Ей затова харесвам на един приятел ситроена... Музиката му е някакво скапано радио, ама в таблото си има ниша с капаче точно за него. Като капачето е свалено, все едно това си е част от таблото... Никой никога няма да заподозре, че има нещо, овсен ако не знае... А ако не се вижда, едва ли ще разбие ей така колата...

Змейчо то повечето дето разбиват ги знаят тези работи.
Мойто не е на шейна ама не е и закрепено за колата. Вечер просто дърпаш буксата оставяш най-демонстративно да висят кабелите през дупката и си тръгваш

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: dcvd

Мнениеот pinci » Чет 14 окт 2004 18:45

DIG написа:Твоя на шейна ли е?
Щото аз тези кадето ги гледах с няква ламарина се слага и после се слага касетофона някво ключе се слага за да излезне.

Сега смятам да го местя на друго място а не там където си е по принцип. Като го направя ще го снимам и ще пусна снимки, но първо трябва да ми направят капак за дупката която ще остава отгоре

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 14 окт 2004 23:47

И аз имах преди време таквиз идеики, да си разглобя радоито на основните модули и да ги разхвърлям из колата !!!
:idea:
На една страна захвърлил Дисплей, на дрга механика на две раздробена........... :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”