Задните говорители в B4 Combi
-
- Автомобил:
- Двигател:
Задните говорители в B4 Combi
B4 Комби - има говорители само на предните врати и на таблото (2 пищялки) това е фабрично. Виждам ,че отзад в комбито има място за 2 говоритела отстрани до калниците НО немога да стигна до въпросните места за говорители.Развих релсите по които се движи кожата която покрива багажника , развих и другите възможни винтове които виждам но нищо не помръдва... друг е въпроса че дупките които са оставени за говорители са доста малки и немисля че и да сложа там говорители с такъв размер ... няма да има голям ефект така че ако някой има някаква идея да казва 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Това със дъската дето се нанизва на релсите за щората май ще е наи-добрия вариант.А жици дали има там във тези оригиналните дупки за говорители щото иначе трябва да пускам през цялото купе а къде ще ги навирам незнам... апък хич неискам да се мотат из колата разни жици
А във задните врати трябва да режа кората а не ми се ще ..... и жиците ще е голяма играчка докато ги навра ....

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Asen_D написа:Най-успешният вариант е туба ,но с нормални кръгли говорители...
свири отвратително прилично...ако искаш ще ти демонстрирам моята...
ще останеш очарован...предната линия ми е с два 10см. три лентови кларион...задните в тубата 24см. кларион..без усилвател е цялата работа.....
Свири доволно,но моята свири повече с един HERTZ 12" в тубата,и един четири канален усилвател.На двата канала съм вързал четири колони и две пищялки.На другите два канала съм вързал тубата на бридж и лудницата в Пасата е пълна

- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Magnat CarFit 915, цена 45лв, гаранция 3 години, има ги в магазинчето на техническия - като продължиш по пътечката покрай ПроСпиид. Свирят добре + 1 бас в багажника. Не е чак толкова философия разглабянето на корите отзад. Може би по-триково е само махането на пласмасите на коланите... иначе за 15 минути цялата работа и според мен си струва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
това пък да сложа туба или някаф кашон в багажника да грухти .... далеч съм от тея мераци на
целта е в колата да свири музика със достатъчна сила че да се чува и отпред и отзад и да включва всички честоти в умерен диапазон а не изкъртващ БАС придружен с пронизващи от съскане пищялки ....
mod edit: radotom

mod edit: radotom
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”