Задните говорители в B4 Combi

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Djivotnooo
Автомобил:
Двигател:

Задните говорители в B4 Combi

Мнениеот Djivotnooo » Пон 30 юни 2008 13:07

B4 Комби - има говорители само на предните врати и на таблото (2 пищялки) това е фабрично. Виждам ,че отзад в комбито има място за 2 говоритела отстрани до калниците НО немога да стигна до въпросните места за говорители.Развих релсите по които се движи кожата която покрива багажника , развих и другите възможни винтове които виждам но нищо не помръдва... друг е въпроса че дупките които са оставени за говорители са доста малки и немисля че и да сложа там говорители с такъв размер ... няма да има голям ефект така че ако някой има някаква идея да казва :arrow:

Потребителски аватар
zdrash
Автомобил: Touareg 7P
Двигател: CVWA

Мнениеот zdrash » Пон 30 юни 2008 13:13

не си струва,
цялата кола се разглобява отзад вкл. и коланите
сложих pioneer от авител за 130 лв. но са супер куци(за което ме предупредиха, но аз съм упорит)
слагай или във задните врати,
или се прави 1 дъска с колони която се нанизва на водачите на щората
Успех

Djivotnooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djivotnooo » Пон 30 юни 2008 13:27

Това със дъската дето се нанизва на релсите за щората май ще е наи-добрия вариант.А жици дали има там във тези оригиналните дупки за говорители щото иначе трябва да пускам през цялото купе а къде ще ги навирам незнам... апък хич неискам да се мотат из колата разни жици :evil: А във задните врати трябва да режа кората а не ми се ще ..... и жиците ще е голяма играчка докато ги навра ....

Потребителски аватар
zdrash
Автомобил: Touareg 7P
Двигател: CVWA

Мнениеот zdrash » Пон 30 юни 2008 13:29

няма жици
махаш си капака на прага - вътре място бол

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Пон 30 юни 2008 16:26

Най-успешният вариант е туба ,но с нормални кръгли говорители...
свири отвратително прилично...ако искаш ще ти демонстрирам моята...
ще останеш очарован...предната линия ми е с два 10см. три лентови кларион...задните в тубата 24см. кларион..без усилвател е цялата работа..... :wink:

Потребителски аватар
vit_autosofia
Автомобил: Мерцедес W210 2002г
Двигател: 2700CDI
Контакти:

Мнениеот vit_autosofia » Вто 01 юли 2008 5:17

Asen_D написа:Най-успешният вариант е туба ,но с нормални кръгли говорители...
свири отвратително прилично...ако искаш ще ти демонстрирам моята...
ще останеш очарован...предната линия ми е с два 10см. три лентови кларион...задните в тубата 24см. кларион..без усилвател е цялата работа..... :wink:

Свири доволно,но моята свири повече с един HERTZ 12" в тубата,и един четири канален усилвател.На двата канала съм вързал четири колони и две пищялки.На другите два канала съм вързал тубата на бридж и лудницата в Пасата е пълна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Viso » Вто 01 юли 2008 15:57

Аз си взех отзад за комбито колони с фабричния размер - мисля че бяха Pioneer от магазина в НДК, бяха към сто и нещо лева.
Монтираха ми ги в "Технополис" на Околовръстното, не помня колко ми взеха - май 30-40 лв. Доволен съм от свирнята и на предните и на задните.

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Вто 01 юли 2008 21:36

Magnat CarFit 915, цена 45лв, гаранция 3 години, има ги в магазинчето на техническия - като продължиш по пътечката покрай ПроСпиид. Свирят добре + 1 бас в багажника. Не е чак толкова философия разглабянето на корите отзад. Може би по-триково е само махането на пласмасите на коланите... иначе за 15 минути цялата работа и според мен си струва.

Djivotnooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Djivotnooo » Вто 01 юли 2008 23:10

това пък да сложа туба или някаф кашон в багажника да грухти .... далеч съм от тея мераци на :censored: :lol: целта е в колата да свири музика със достатъчна сила че да се чува и отпред и отзад и да включва всички честоти в умерен диапазон а не изкъртващ БАС придружен с пронизващи от съскане пищялки ....
mod edit: radotom

Потребителски аватар
dj_tuhla
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_tuhla » Сря 02 юли 2008 16:58

Не можеш да докараш читав звук само с говорители на фабрично предвидените места. А за грухтенето и кашона няма да коментирам - явно на такива изпълнения си попадал ...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”