Проект за музика Vw Polo 6N 96

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
raksun
Автомобил:
Двигател:

Проект за музика Vw Polo 6N 96

Мнениеот raksun » Пон 07 юли 2008 12:15

Здравейте, имам да задам няколко въпроса относно проекта който съм си възложил за музиката на горе споменатото Polo. Значи в момента музиката се състои от едно нищо :) , има CD Neo и оригиналните колони на вратите ( тези на таблото не работят ). Така.. искам да взема ново CD, 2 елипса и 2 колони за вратите (да подменя оригиналните) ориентирал сам се към Pioneer като мисля да дам около 200 - 220лв за CD, 100-110 за елипси и около 80-90 лв за вратите.. При този вариянт обаче елипсите, които мога да взема са 2-лентови. Ако обаче погледна към Sony за 100-110 лв мога да си взема трилентови. Това, обаче веднага ме кара да взема и Sony за вратите, а от там евентуално и CD Sony. Кой вариант е по удачен? Искам чист звук, но и хубав бас. Удачен ли е варианта също и при положение че колоните на Sony са по добри но със CD Pioneer. Всъщност огромната дилема е кое да предпочета - 2-лентови елипси Pioneer или трилентови Sony.
Интересува ме също какъв е размера на оригиналните говорители на вратите за да мога да взема точно с такава големина.

raksun
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raksun » Пет 11 юли 2008 14:55

up

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 11 юли 2008 17:05

За тези кинти за съжаление ще се се наложи да вземеш говорители Hertz. (Sony и Pioneer изобщо не ги гледай)

Елипси DCX690

За предна линия компонентна система DSK165

За плеър (за тея кинти) каквото ти хване ухото (само да не е блаупинкт, че са много китайски)

Поздрави

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Re: Проект за музика Vw Polo 6N 96

Мнениеот mafiacartel » Съб 12 юли 2008 22:24

raksun написа:.... като мисля да дам около 200 - 220лв за CD, 100-110 за елипси и около 80-90 лв за вратите.. ...

Коплега за CD си вземи "Kenwood" -3-та серия която е на 179 лв. и доста доволно свири за цената си. За вратите си вземи "Hertz DSK 165" (110лв.) която система си е със собствен филтър на пищяла и митбаса. Високата можеш да си е монтираш на оригиналните за тях места ако има такива или зад огледалото кадето е декоративната пластмаса. За задна линия си вземи "Hertz DCX 169" (95лв.) и остава да се наслаждаваш на това което притежаваш ;)

raksun
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот raksun » Нед 13 юли 2008 1:22

то всичко точно ама като сложа едни елипси и едни на вратите тия.. високите мога ли да ги монтирам и тях към CD-то.. щото по-принцип знам че може само 4 колони да се монтират към него а така стават 6

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Нед 13 юли 2008 10:19

raksun написа:то всичко точно ама като сложа едни елипси и едни на вратите тия.. високите мога ли да ги монтирам и тях към CD-то.. щото по-принцип знам че може само 4 колони да се монтират към него а така стават 6

може , щом вървят с филтър той разделя сигнала и го прави на две пищялка и мидбас,дефакто използваш един канал а свирят две тонколонки

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”