Какви трябва да са корекциите от CD-то към усилвателя

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Какви трябва да са корекциите от CD-то към усилвателя

Мнениеот dj_nako » Вто 15 юли 2008 23:52

Значи имам CD Pioneer 2900MР и към него съм свързал усилвател Thunder TCA 4125.Към усилвателя саъм свързал на 1-ви и 2-ри канал(мостово) басов говорител Pioneer TS 307 d2 с включен филтър за ниска честота LPF,а на 3-ти и 4-ти по отделно по 1 говорител(среди) с филтър за висока честота HP.Въпроса ми е какви да са корекциите на Бас,Среди,Високи,SLA,Loud на CD-то.Според някой те трябва да са нулеви,според други не.Вие как мислите?

Потребителски аватар
justis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот justis » Сря 16 юли 2008 14:28

Това трябва на място да се прецени. Много зависи от самите говорители, разположението им и т.н. Единственият вариянт някои да ти отговори, е да има същата конфигурация като твоята(която не си казал каква е). По добре отиди някаде кадето поставят car audio и знаеш че хората си разбират от работата и ги помоли те да ти ги настроят или намери някои твой приятел. поздрави и успех

пп само 1 мога да кажа на 1000% настройките не трябва да са нулеви :)

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Сря 16 юли 2008 15:47

пробвай баса да ти е на минус, а средите на +2,3 или повече и ще видиш как свири. при мен баса е на 0 а средите на +4 , пищялка +5 , но си зависи от цд

los_tigros

Мнениеот los_tigros » Сря 16 юли 2008 16:19

Според мен най-лесно сам ще си го определиш като си слушаш музиката.Не мисля,че може така да се каже.

Настрой си честотите така както на теб ти е приятно да ги слушаш.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”