проблеми с ел.стъклата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблеми с ел.стъклата
колеги занимавам се вече 7г. с ремонт на ел. стъкла в Пловдив. Смея да твърдя че стават перфекно,има и гаранция. Ако някой има въпроси готов съм да отговарям и обяснявам. Ако пък искате да се чуем тел.0898736029
Re: проблеми с ел.стъклата
Във Варна познаваш ли човек по тия въпроси? Едното ми стъкло, когато се свали не иска да се вдига. Сипах му веднъж глицерин в пролуката и номера мина, но втория път и с това не се получи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Да и съм така със дясното стъкло!!! Пуска се перфектно, но после се дига едвам едвам. Естествено разгледах форума. И прочетох някъде, че има вариант да не се дига перфектно по-простата причина, че това не е оригинално стъкло. Примерно колата е била ударена и е с ново стъкло, но не оригинално. И то просто не пасва идеално. Аз като загледах моето видях, че е точно такова!!! 

Как да разбера дали е оригинално? При мен обаче ми се струва, че проблема е друг, защото той се появи впоследствие.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Нe е нищо сложно. Отвори кората и погледни. Може и пластинките да са, може и жило. Погледни го първо. Но и разгледай форума по-добре. Има други такива теми за ел. стъкла. Там информацията е по-подробна. 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”