Сервиз Ел. услуги, аларми, климатици

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
One
Автомобил:
Двигател:

Сервиз Ел. услуги, аларми, климатици

Мнениеот One » Пет 05 май 2006 8:21

Колеги горещо Ви препоръчвам този сервиз. Владо и Пешко, които работят там са много в час с всичко свързано с ел инсталациите , алармите ,стартери, климатиците и т.н електро а и не само . На мен успяха да ми диагнoстицират и отстранят проблема с АБС-а , сложиха ми и зумерче за забравени светлини(с модулиращо пиукане, не пищене). Единствения проблем при тях е ,че винаги са претрупани от работа, но винаги са готови да ти обърнат внимание и ако могат на момента помагат.
Сервиза се намира в Дина Бад (ул.Кр.Кюляков 31 б). Обяснявам как да го намерите ако идвате от Студенски град посока басейна Диана. След като пресечете кръстовището с Г.М.Димитров (това е булеварда,който наляво отива към Зоопарка, надясно е в посока 4-ти км и Онкологията) та пресичате този булевард на ъгъла отдясно има ШЕЛ бензиностанция и спирка на 94,88,102 автобуси. Веднага след спирката има пряка вдясно - свивате по нея. Отдясно има автомивка- подминавате, следва влизане към блока в дясно-подминавате и след блока има трафопост пак в дясно - качвате се през бурдюра и те там са тези момчета. Преди 11 сутрин изобщо не ги търсете и по добре се чуйте по телефона с Владо и бъдете настоятелни в звъненето 0888 34 63 76, това е горе долу адреса на BGMaps
http://www.bgmaps.com/services/links/li ... a05275bc9b

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Сервиз Ел. услуги, аларми, климатици

Мнениеот dobrin » Пет 05 май 2006 8:26

One написа:Колеги горещо Ви препоръчвам този сервиз. Владо и Пешко, които работят там са много в час с всичко свързано с ел инсталациите , алармите ,стартери, климатиците и т.н електро а и не само ...

Да те питам дали могат ако отида да ми сложат чип, който искам да взема от Brezel и да сложат цокъл за чипове на ECU-то?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 05 май 2006 8:37

не знам , обади се и попитай най-добре

Потребителски аватар
damga
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот damga » Пет 05 май 2006 8:41

А какъв проблем имаше с АБС-а?

Питам защото и аз имам проблем.

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 05 май 2006 9:06

damga написа:А какъв проблем имаше с АБС-а?

Питам защото и аз имам проблем.

при завой, минаване през неравност светваше лампата - при мен се оказа яко зацапан датчик, Пешко знае как да диагнистицира по миганията (както Ваското 1 , не един път е казвал как става) От разговора с Пешко (сигурно Петър се казва ама Владо само Пешко та Пешко..., а Пешко е много висок и солиден мъж :) ) та от разговора с него останах с впечатление, че няма тайни за него особено за абс-а на дъртите пасати . Ма пак всичко е индивидуално - обадете се и питайте, или направо отивайте :)
Успех

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”