магазин Аутопартс, Студентски Град

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

магазин Аутопартс, Студентски Град

Мнениеот brum » Сря 27 яну 2010 15:35

Преди няколко месеца в моя квартал отвори врати едно магазинче за авточасти. След няколко справики за цени на разни работи на други места, останах очарован от цените който предлагат там.

За пасат Б5, предни и задни дискове на Цимерман и накладки TRW - 390лв всичко. Отзиви за дисковете и накладките ще дам след месец - Ники трябва да ги монтира, аз да ги покарам и тогава.
За същата кола - безшарнирни гръцки чистачки FEREAL - 37лв за една 55см и една 53см. Чистят много добре.
Хората предлагат и греди и багажници за автомобили и цените са доста сносни. Харесал съм си една 3ка (3 чифта ски) и една 4ка (4 чифта ски) на TULE за 135лв и 145лв съответно.

Не искам да им правя реклама (макар, че почти се получава така). Нямам никакви връзки/познати/роднини там. Просто останах много доволен от отношението и цените. Мисля, че някаде в форума имаха обява и за немски стелки. И там цените са добри, но се доближават до цените на оригиналните.

Магазинчето се казва АутоПартс. Имат 2 сайта - http://www.autoparts-bg.com и http://www.bagajnik.com.
И това са координатите за връзка дадени на 2ят сайт:
Фирма "Аутопартс-БГ" ЕООД
гр. София, жк. Студентски Град, бул. Ак. Стефан Младенов №72
GSM: 0878542776 ; 0884020707

Дано са ви полезни :) .

Последна промяна от brum на Пон 01 мар 2010 20:52, променено общо 1 път.

brum
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: AGU

Re: магазин Аутопартс, Студентски Град

Мнениеот brum » Пон 01 мар 2010 11:28

Вече мога да напиша мнение относно спирачките, накладките и чистачките.

Дисковете и накладките - перфектни! Старите вярно бяха зле, но сега осъзнах, че са били адски зле. Докосваш педала и почва да спира. Много добре се модулира спирачното усилие. И са тихи - няма скръцване.

Чистачките - ми...съвсем леко почнаха да поскърцват. Надявам се да не почнат да правят проблеми, но ще пиша пак ако има развитие.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”