Та след доста изчетени темички за проблеми с маслото останових че май ми трябва нова маслена помпа да се смени защото явно налягането не е достатъчно(не съм сигурен дали ще има нужда от нова или може да се оправи) но ако може някой да ми препоръча каде да отида за да е сигурно че ще си свършат работата както трябва демек някой сигурен човек,че от пишман майстори патих вече а пари на вятъра точно сега не ми се дават.И ако може ориентировъчна цена на маслена помпа там горе долу колко ще излезне защото сега точно след празници всички знаем как е с парите.
Маслото е сменяно много скоро само да добавя...
Благодаря
П.П От София съм(Надежда) та става въпрос за района на София.
Маслена помпа..къде?Цена?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Маслена помпа..къде?Цена?
Здравей,
реши ли си проблема,защото днес си купих Голф 3 и точно като си го регистрирах започна да ми пищи и да ми свети лампичката за маслото. Влезнах в първия сервиз, смениха ми масло и филтри...100 м по-надолу - същата работа. Смених една дузина датчици - не спира да пищи... Кажи ти до къде стигна ?
реши ли си проблема,защото днес си купих Голф 3 и точно като си го регистрирах започна да ми пищи и да ми свети лампичката за маслото. Влезнах в първия сервиз, смениха ми масло и филтри...100 м по-надолу - същата работа. Смених една дузина датчици - не спира да пищи... Кажи ти до къде стигна ?

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
А какво масло ти сипаха? Поинтересува ли се дали отговаря на стандарта за VW? Марка,визкозитет?
Иначе за помпата - ние сме купували от Елит Кар за 3-4 коли вече и не са никак лоши,но не помня точна цена,понеже зависи доста от самата помпа.
Иначе за помпата - ние сме купували от Елит Кар за 3-4 коли вече и не са никак лоши,но не помня точна цена,понеже зависи доста от самата помпа.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За АБД взимали ли сте, че са малко по-специални като цена.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Мисля,че Иво купува някаква някога за едно АБД,но не съм сигурен.Взимали сме за 1.8Т със сигурност и не беше по-скъпа от другите,предлагани на пазара пък все още си работи добре.
За цена и т.н. е най-добре колегата да си звънне и да му кажат и ако не го устройва,да си търси друга от друго място.
Един ден проверявах цена за една помпа,която беше оптред на кол.вал и беше златна...
За цена и т.н. е най-добре колегата да си звънне и да му кажат и ако не го устройва,да си търси друга от друго място.
Един ден проверявах цена за една помпа,която беше оптред на кол.вал и беше златна...

- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Е aбд-то е бaш с тaкaвa отпред... 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”