Колега ... това само на една от гумите ли го има...
Защото много ми мяза на физическа интервенция...
съдейко по вида на останалият грайфер...
Маргел кв.Враждебна (-) не купувайте гуми от там
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
колега искам пак да те питам как са съхранявани гумите? на джанти или без? хоризнтални или вертикални?
защото такива пукнатини (абсолютно същите) имах на едни пирелита преди време - бях ги сложил хоризонтални една върху друга без джанти и за нула време им се видя сметката...
п-долните гми се смачкват от тежестта на горните и се деформират което води до подобно напукване.
искам да успокоя че такива пукнатини са напълно безопасни - под грайфера имаш няколко (3) слоя стоманени нишки и няма шанс тая гума да те утрепа.
защото такива пукнатини (абсолютно същите) имах на едни пирелита преди време - бях ги сложил хоризонтални една върху друга без джанти и за нула време им се видя сметката...
п-долните гми се смачкват от тежестта на горните и се деформират което води до подобно напукване.
искам да успокоя че такива пукнатини са напълно безопасни - под грайфера имаш няколко (3) слоя стоманени нишки и няма шанс тая гума да те утрепа.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Четирите гуми изглеждат по такъв начин, снимах едната предна и едната задна. Предните гуми не са сваляни от джантите, карано е с тях и през зимата, бяха отзад. А задните са сваляни и наистина са съхранявани двете легнали, но не една върху друга, но пукнатините са като на предните. Като ги сваля предните ще ги снимам с качествен цифров апарат и ще им пратя снимките на marangoni. Благодаря на nii за мнението и аз си мислех, че са поне няколко слоя и за задни стават.
Сега погледнах в сайта на фирмата и там пише, че AutoBuild ги определя като едни от най-добрите гуми в своя клас.
Сега погледнах в сайта на фирмата и там пише, че AutoBuild ги определя като едни от най-добрите гуми в своя клас.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”