Диагностика?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
madfen
Автомобил:
Двигател:

Диагностика?

Мнениеот madfen » Сря 17 май 2006 23:50

Здравейте колеги!Карам Golf 4 TDI 115 к.с 2001 г. и от година имам пробеми с впръскването на гориво...пуши много понякога.Бях в Unitrade X и Porche...едните смениха датчика на кол.вал , а другите дебитомера..ефект нула.В Супер дизел искат да правят ремонт на мотора!Та прочетох във форума на Ауди за едно момче Мишо и искам да попитам дали някой има известни впечатления за работата му понеже поправял само Ауди, но нали са заедно марките ...Мерси за отговорите Ви!

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 18 май 2006 3:41

Аз имам много приятели, които си поддържат само там колите. Всички са доволни:
Ауди S8
А4 1.8Т
А4 1.9TDI

+ още някои. На тези коли е правил от много малки до много сериозни ремонти!

Аз ако се окаже, че нещо моя майстор не може да го свърши, също бих отишъл при него, но засега не съм имал сериозни проблеми.

madfen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madfen » Чет 18 май 2006 22:36

Благодаря за инфото Vlad777!Намерих страницата му в инернет...Дано не бъркам за човека..нали Мишо от Горубляне?

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Вто 30 май 2006 20:35

Дайте нещо телефонче,адрес че един познат го е закъсал и се чуди каде да кара колата.

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Вто 30 май 2006 20:41

другия корифей на VAG е жоро от суходол-в ауди форума му има координатите и карта. човека е невероятен. само като видиш какви коли се събират пред него... фаетон имаше един-чисто нов без номера даже... :shock

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Вто 30 май 2006 20:53

vaskoto1 написа:другия корифей на VAG е жоро от суходол-в ауди форума му има координатите и карта. човека е невероятен. само като видиш какви коли се събират пред него... фаетон имаше един-чисто нов без номера даже... :shock
Васе да не би да бачка в Порше официално и след 17 на частно! :shock :?:

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Вто 30 май 2006 21:10

vaskoto1 написа:другия корифей на VAG е жоро от суходол-в ауди форума му има координатите и карта. човека е невероятен. само като видиш какви коли се събират пред него... фаетон имаше един-чисто нов без номера даже... :shock

Да, да така е! Потвърждавам! :да: Много си разбира момчето от работата! :bowdown Работи предимно с Ауди и VW! Единствения проблем е, че е затрупан с работа....но пък никога няма да те върне! И качеството на работа, и отношението към клиента и към колата са на ниво! -Рядкост, но факт...! Браво!:kef: :ahoy

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Вто 30 май 2006 21:16

ако някои е закъсал имам един агент - също Мишо но в Драгалевци (до Царско Село), при него не съм чувал за недоволен клиент а колите които карат при него са от 30000лв нагоре.
координати - на ЛС.

madfen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madfen » Пет 02 юни 2006 8:38

Е ..да споделя за този Мишо,много съм доволен!Смени софтуера на компа регулира помпите(те са 4) и не мога да си позная колата, грам не пуши и върви идеално.Ето и адреса ако на някои му потрябва www.xenonbg.net :D

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 29 юни 2006 1:22

Ако проблема ти е наистина сериозен ти препорачвам да доидеш до Карлово ще ти дам телефона ко те интересува.Та пича е можеби един от наи-добрите за дизел в БГ има огромно хале с оборудване с което си служи само той а иначе няма нищо общо с обикновенните маистори.Показателен е един случаи-преди 1-2 год един познат докора BMW 320tds 2002г. имаше запушена дюза-та ходи в на BMW сервизи та БОШ ,та сменя наи накрая доиде при пича(казва се Вектор Димитров)и мо оправи дюзата.Общо зето при него идват от цяла българия и го препоръчвам на всеки които има да праи повече по колата си щото зима естествено доста по тънко от БОШ(той между другото маи е и оторизиран за БОШ щото има техен комп. :) )

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”