SNT vw/audi сервиз в град Пловдив останах много доволен!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
deversant
Автомобил:
Двигател:

SNT vw/audi сервиз в град Пловдив останах много доволен!

Мнениеот deversant » Вто 30 ное 2010 19:35

Та изторията е такава,на идване от Русе за Пловдив на шипка голф 4 тди прегря на Шипка!
С триста зора качих Шипка и успях да се довлека в Пловдив (изминах около 130км)
Та наскоро бях сменил термостат от ауто + и бях бесен!Отидох в един от магазините им в Пловдив и замалко не вдигнах скандал!Купих си пак същият термостат!Оказа се не е от него,вариянта който остана беше само водна помпа!Та се разтърсих за сервиз,но понеже на съм от Пловдив и незнаех към кого да се обърна събирах само мнения!Извода който си направих,че майстор в Пловдив без да види колата неможе да ти каже колко пари ще ти вземе :screwy
Казвам на 3-4 ма голф 4 тди AHF мотор 4 ролки,водна помпа и ремък.... колко ще вземете за труд?
Донеси колата и щи кажа....аз коли по телефона не оправям!(колата е лекичко на малкият кръг,как да стане???)
Както и да е,посъветваха ме от къде да си купя части били хубави!Понеже в сервизите ми предлагаха ремъци дайко,или геитз ролки skf,водна помпа нечувана от мен която пък е най-важна спорет мен (като алтернатива valeo)
Отидох в SNT магазина за авто части,и ми предложиха точно частите който аз мисля за перфектни като марки а именно водна помпа Heppu,ролки INNA,рекък Contitech на цената на другите части като ми дадоха 5% отстъпка и карта на която след 600лв отстъпката става 10%!!!От 445лв ми взеха само 422лв и ми останаха 150лв до 10-те процента!!!Питах ги за сервис да ми препоръчат,те ми казаха ако искаш ще те пратим в нашият!
Та като се има в предвид,че на "поляната",пред един блок ми казаха 80лв за обслужване....(а там щяло да е на по ниска цена от сервизите)....
отидох в SNT сервиза (който се оказа на около 500 метра от колата ми)на ул Мария Луиза,номера непомня там ме посрешна инж.Тодоров който беше много любезен и ми обяви цена от 100лв с гаранция за поставеният ремък!
Сервиза беше истински със 6 или 8 подемника!Там си оставих колата,без притеснения и уверен че всичко ще е наред!Та излезна така 25лв отстъпка от частите и 100лв труд... и си направих сметка че на поляната никои не ти дава гаранция и ти излиза и даже с 5лв по скъпо и незнаеш какви части ти слагат!
На другият ден колата беше готова,сменените 4 ролки,превъртялата водна помпа и старият ремък континентал бяха в багажника,колата си запали и топла и студена.Двата кръга заработиха,(не е било от термостата) :D
Останах много очарован от този сервис vw/audi!
Горещо препоръчвам на всички изпаднали в нужда,дори и на хора от гр.Пловдив да ползват този сервис бе никакви резерви!
Инж.Тодоров даже ме попита да сменим ли антифриза??Аз казах,долейте му вода аз ще се оправя нататък (все пак да не плащам и излишни пари за труд за смяна на антифриз,някой неща може и човек сам да си ги свърши,безплатно)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”