Добър майстор - тенекеджия и бояджия в Сливен? РЕШЕНО!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Dragoslav
- Автомобил:
- Двигател:
Добър майстор - тенекеджия и бояджия в Сливен? РЕШЕНО!!!!
Здравейте, колеги, понеже съм натрупал няколко чуквания по ламаринките на Пасата и се прибирам по родния Сливен за една седмица, се чудя дали някой от вас е запознат с добър майстор там? Благодаря предварително за информацията и съветите! Бъдете весели!
Последна промяна от Dragoslav на Нед 13 мар 2011 14:04, променено общо 1 път.
- Dragoslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добър майстор - тенекеджия и бояджия в Сливен?
Понеже никой колега не ми отговори на запитването, направих самостоятелно проучване на бояджийте в Сливен отидох в сервиз Изток там някакво циганче мажеше някакъв джип, шевчето командваше и ми вика за 100 лева на детайл...сервиза изглежда зле като база и се отказах,обадих се на няколко приятели...всички почнаха да ми препоръчват майстори в близките села...било някакъв си викали му Бързия...и си викам я да взема да проверя как са нещата в специализираните сервизи в Сливен като си мислех че ще дерат кожи.Отивам в Ситроен на на бул. Бургаско шосе и оттам изкача спретнато мениджърче казва се Николай Колев...огледа колата звъни веднага да провери за лайсните, които са надрани и вика 90лв на детайл всичко (тенекеджийска, бояджийска работа плюс материалите), като колата ще е готова до 5 работни дни...не повярвах...влизам в базата...всичко лъщи както трябва да бъде...мятам му ключа и си тръгвам...след седмица отивам да си взема колата в оречения час и ми казват, че имало още малко работа да мина по късно а беше 18 часа...казвам си "бързата работа, срам за майстора" и ги оставям на спокойствие. Mайсторът бояджия Атанас Драганов ми звъни в 22 часа и се мятам да си взема звяра...колата бе направена перфектно като нова, много съм доволен от работата им...бяха боядисани две врати, два калника и багажник...за 450лв...което е нищо!Направих справка в сервиза за ремаците и цените им бяха тип топ...определено там ще си ходя!Ако някой се интересува мятам телефоните на момчетата там...Доволен Клиент!!!
- Shefito
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добър майстор - тенекеджия и бояджия в Сливен? РЕШЕНО!!!!
Колега, я дай повече инфо къде се намира по-точно въпросния сервиз ?
- Dragoslav
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Добър майстор - тенекеджия и бояджия в Сливен? РЕШЕНО!!!!
Колега, сервиза се намира в кв. Дружба, Бургаско шосе №57 в Сливен след Билла посока Бургас!Ако минаваш от там поздрави на Ники и Наско от мен...Драго от Виена!Може да видиш точно къде се намира в bgmaps.com...
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”