Здравейте
Заради вдлъбнатини и одраскано ще ми оправят ламарините в сервиз на застрахователя. Моля дайте съвет
Във вторник влиза в бокса. Дали трябва да се вземат някакви по-специални мерки. Имам предвид-записване на километража, сваляне на музиката. Аз съм непушач и ако ми пушат в колата като съм ги предупредил мога ли да ги санкционирам? Поздрави
Влизам в сервиз на застрахователя-страх...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил: Volkswagen Passat
- Двигател: AJM
Re: Влизам в сервиз на застрахователя-страх...
Колега извинявай,че те питам но за нормални вдлъбнатини причинени от други автомобили застраховката ли поема ремонта ако е така да ходя и аз имам една само на задна дясна врата...
А относно въпроса ти за пушенето. Предполагам , че няма да пушат, защо ли те колата ли ще оправят или ще пушат и ядЪт...

А относно въпроса ти за пушенето. Предполагам , че няма да пушат, защо ли те колата ли ще оправят или ще пушат и ядЪт...

Ако имаш каско какъв е проблема?
Казваш, че си я оставил на паркинга пред мола и като си се върнал има вдлъбнато. Застрахователя нали ти е снимал колата - щом има разлика значи трябва да ти я оправи. При мен е не само вдлъбнато а има и задрано. Снимаха я и казаха, че трябва да се оправи в сервиза. А по въпроса с яденето и пиенето в автомобила и защо ме е страх. Ми мисля, че няма да се съобразят, и ще си пушат вътре докато ремонтират. Те и от кабелната като дойдат не се събуват
. Веднъж на тъста викнахме бърза помощ, че му прилупка сърцето и доктора най-безцеремонно си запали цигара в стаята (всички сме непушачи)
, ама нали е доктор нищо не можеш да му кажеш. Та логиката ми е, щом такива не пазят, как тенекеджиите ще ми опазят салона

Казваш, че си я оставил на паркинга пред мола и като си се върнал има вдлъбнато. Застрахователя нали ти е снимал колата - щом има разлика значи трябва да ти я оправи. При мен е не само вдлъбнато а има и задрано. Снимаха я и казаха, че трябва да се оправи в сервиза. А по въпроса с яденето и пиенето в автомобила и защо ме е страх. Ми мисля, че няма да се съобразят, и ще си пушат вътре докато ремонтират. Те и от кабелната като дойдат не се събуват

- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
свали и обери всичко от купето.
което не можеш да свалиш-опиши специално в приемо-предаватения протокол, с който предаваш колата.
опиши всичките си изисквания: да не се пуши в колата, всичко което искаш от тях. опиши и километража, както и състоянието на горивото.
много народ реваха-прочети от какво са ревали и вземи мерки. можеш да претендираш само за неща, които можеш с нещо да докажеш.
направи снимки с дата и час на колата при предаването й, в присъствие на приемчика. ако не друго-поне ще покажеш ясно че не се бъзикаш и ще си търсиш правата. сериозното отношение стряска. все е нещо...
което не можеш да свалиш-опиши специално в приемо-предаватения протокол, с който предаваш колата.
опиши всичките си изисквания: да не се пуши в колата, всичко което искаш от тях. опиши и километража, както и състоянието на горивото.
много народ реваха-прочети от какво са ревали и вземи мерки. можеш да претендираш само за неща, които можеш с нещо да докажеш.
направи снимки с дата и час на колата при предаването й, в присъствие на приемчика. ако не друго-поне ще покажеш ясно че не се бъзикаш и ще си търсиш правата. сериозното отношение стряска. все е нещо...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хаха,по тея сервизи е практика,да ти карат колата в друг сервиз!
Минлата година,познат си остави новата кола за боя.По обяд я мернах с челен удър.Той научи от мен,като долетя на птп-о
Следваха разправии,ама сериозни
Минлата година,познат си остави новата кола за боя.По обяд я мернах с челен удър.Той научи от мен,като долетя на птп-о

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Абе те че не са стока е вярно но вие много цветно го разправяте 

- Ljubon
- Автомобил:
- Двигател:
В доверен сервиз на кой застраховател ще ходиш? Имаш ли възлагателно писмо?
В някакъв сервиз в Перник. Екс ем нещо си . Бил работил с Бул инс 5 години вече. Жена ми ще го кара там с неин колега. Казал и, че няколко коли са правили там и собствениците били доволни. Имам възлагателно писмо.
Ако ще снимаш колата, снимай и таблото като е на контакт, че да се види колко гориво има вътре. Да не останеш изненадан след това как са го изхарчили без да са я изкарвали.
Преди време бачках в един сервиз - нагледал съм се на простотията на колегите си. Точеха гориво от резервоара, антифриз и течност за стъкла се преливаха ако имаше в багажника... Абе всичко "излишно" изчезваше. И обезателно си свали панела преди да оставиш колата, че да не ти избушат някоя колона.
Страх лозе пази. Може да е пресилено, може в сервиза да са пичове и да не пипат, но е добре да си предпазлив.
Преди време бачках в един сервиз - нагледал съм се на простотията на колегите си. Точеха гориво от резервоара, антифриз и течност за стъкла се преливаха ако имаше в багажника... Абе всичко "излишно" изчезваше. И обезателно си свали панела преди да оставиш колата, че да не ти избушат някоя колона.
Страх лозе пази. Може да е пресилено, може в сервиза да са пичове и да не пипат, но е добре да си предпазлив.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Ходиш в сервиза и питаш кой е оправител на сервиза или шеф, на работниците, говориш с него или с работниците дето ще ти работят по колата! Казваш им изискванията и ги предупреждаваш!
Аз когато карах колата за боя, на един тротоарен майстор, му казах, че не искам да се пипа по колата, и най-малко по двигател и моно инжекция, въпреки че когато си взех колата бяха навъртени 15 километра (сигурно с ръчка) и ония майстора ми вика, с какво да закупя боя за да ти боядисам колата!
Абе просто ги предупреди, да си имат едно на ум! После кво ще санте, само сабия ще покаже!
Може да стане, ти си говориш, ти се слушаш

Аз когато карах колата за боя, на един тротоарен майстор, му казах, че не искам да се пипа по колата, и най-малко по двигател и моно инжекция, въпреки че когато си взех колата бяха навъртени 15 километра (сигурно с ръчка) и ония майстора ми вика, с какво да закупя боя за да ти боядисам колата!
Абе просто ги предупреди, да си имат едно на ум! После кво ще санте, само сабия ще покаже!
Може да стане, ти си говориш, ти се слушаш

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:хаха,по тея сервизи е практика,да ти карат колата в друг сервиз!
Минлата година,познат си остави новата кола за боя.По обяд я мернах с челен удър.Той научи от мен,като долетя на птп-о![]()
Цял ден се возя с колата която ми остави

п.с. Никога не съм имал проблем доверени сервизи или да изчезне нещо

santo_trafficante написа:п.с. Никога не съм имал проблем доверени сервизи или да изчезне нещоДаже ми връщат колите измити
От твоята клавиатура в божия компютър.
От сервиза казали, че до Петък е готов, най-късно в Неделя. Пък и какво има да тормозят 10 годишен пасат? Малко ли аудита бмв-та, мерцали има с щети дето да си ги пържат. Аз така се успокоявам

Да не спамя повече, ще видим резултата.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”