:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Автомивка"Чарли"Кючука в Пловдив-аз няма да ида повече там

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
yano
Автомобил:
Двигател:

Автомивка"Чарли"Кючука в Пловдив-аз няма да ида повече там

Мнениеот yano » Съб 14 май 2011 18:31

Закарвам си аз днес към 16.00 двете коли на мивка уговаряме се и двете вътрешно и външно,питам го да изкарам ли багажа от багажниците и на 2 те коли-щял той да се оправи бил съм отишъл на автомивка а не аз да си оправям колите,викам брей тоя пич ще ги барне един път.
След 1.30 отивам гледам пеното още не е почвано(като ги закарах тъкмо изкарваше една кола и други нямаше),викам тоя е олизал пасата.Отивам да взимам пасата и .......УЖАС,тавана въобще непинат-кал,айде не е догледал(таван на пасат комби си е бая гледка ама айде случва се улисал се е човека),детето мрънкаше нещо и го взех бързайки за вкъщи.По пътя гледам таблото пръснато само с спрей ама върху прахта всичко си стои,за час и полвина сама кола на мивката и тва не е догледал-абе случва се.Оставих детето слизам при колата ААААААААААААААААААААА,и стъклата не са пипвани,абе случва се и тва не е догледал.Между предните седалки от двете страни на гредата АААААА и това не е догледал,гредите неизбърсани също- абе случва се.Излизаме навън АААААААААААА колата исъхнала АААААААА стеклата се и изъхнала мърсотия изпъкнала навсякъде,абе случва се.Баси,замислям се аз на мивка ли ходих или на офф роуд,на мивка ходих май.Я да видим багажника(без кора е и се вижда поне от 10м какво има вътре)-ААААААААААА тука пък даже не е отваряно,преди 3 дена карах строителни матеряли и един плик с пясък се изсипа, има 2-3 кила пясък се изляха.Другите боклуци няма да ги споменавам,то след ремонт в къщи какво да има в колата.И двете коли бяха доволно мръсни но отидах с намерението да оставя сериозен бакшиш за компенсация.
Стелките подгизнали от вода явно са плакнати накрая и не са отцедени,СЛУЧВА СЕ.
След още 45 мин отивам да взема другата кола и чакам да ми мине да не направя някоя беля.Оплаках се на касиерката,тя мига горката и вика абе не се е случвало до сега клиентите са доволни.
Доооообре сигирно не е довидял ПАСАТ КОМБИ.
Я да видим Реното.Е те тука ми гръмнаха бушоните.Ама вече знам къде да гледам аз-НАВСЯКЪДЕ.Таблото пак само напръскано потънало в прах,стелките прогизнали,багажника пак същата работа(всичко тук беше в 2 найлонови торбички готово за вадене и далеч не беше мвъсен само една прахосмукачка тук там- все пак жената го кара),затварям капака бесен АААААААААААА и пръскалката на задното стъкло счупена.Тя била така,ама хич не си личи побелялата пласмаса при прясно счупване ама хич.
Багажника що е така-забравил съм.
Таблото що е така-ей сега ще го оправя.
Стъклата що са така-еййййййй,забравил съм.
Пасата що е така еми,еми, емиииииии.
За Пасата аз съм виновен,че не огледах 100 неща и го изкарах от мивката,после го видях подробно.За него си платих преди да взема и Реното.А за Реното как да платя,щял да го оправи.Изгоних го далече от колата,бях крайно афектиран и едвам се контролирах да не го набия.
За вас може и да не е голяма драма,ама да не догледаш такива неща,да ти плащат за това и после ами нямало пари,нямало работа,криза било,незнам какво си.
Другите били доволни scare :banghead:
Аз съм бесен и НИКОГА ама НИКОГА няма да ида там.Аз съм за...... защо платих другата кола,защо,защо проста тикво?

Последна промяна от group® на Съб 14 май 2011 20:29, променено общо 1 път.
Причина: преместена

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Re: Автомивка"Чарли"Кючука в Пловдив-аз няма да ида повече там

Мнениеот xalerrelax » Съб 14 май 2011 18:35

Аз ти предлагам да си прережеш вените , ама публично и да опръскаш автомивката.
Вие нацяло изпушихте.....кви теми....кви 5 лева.
:banghead:

Потребителски аватар
yano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yano » Съб 14 май 2011 18:39

Пич въпроса е принципен,не е за 5 10,20 и 100лв.Номера е че ревем че нямаме работа,че сме много къдърни,че сме работливи.
Номера е,че утре ще иде и друг колега да си чисти колата там.А ако отивах на свадба примерно така ли щях да ида?

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Съб 14 май 2011 18:42

Колега нямах в предвид колко пари си дал.....лафа е такъв...както и да е.
Мисля си просто , че е малко несериозно да се пуска тема , че някой пич не ти е измил колата , както ти искаш.
Все пак той не гледа на нея като на "ТВОЯТА" кола , а като на поредната.
Като имаш високи изисквания - просто си е миеш сам.

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Съб 14 май 2011 18:47

xalerrelax, не си прав. Аз ако не съм доволен от качеството на свинското да започна да гледам прасета ли? mhihi
Колегата си е платил за услуга. Ако не е доволен просто сменя доставчика на тази услуга, но чак пък да трябва сам да го прави.

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Съб 14 май 2011 19:59

Много кофти ситуация и е хубаво , че не си го шамаросал . Не съм ползвал тяхната мивка , но когато минавам оттам почти винаги има коли . Наоколо има доста мивки , чиито момчета мият добре . Не хаби нерви просто за съжаление някой го е мързяло да направи това , за което му се плаща .

П.п сори за грешката исках да кажа "НЕ си.."

Последна промяна от sastezatelya на Вто 17 май 2011 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
yano
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yano » Съб 14 май 2011 20:15

Никого не съм шамаросвал,а трябваше.
Целта на темата не е само,че 2 коли не са били измити надлежно по моите "супер високи критерии ".Съжелявам че одеве бях силно афектиран,но доста ми се насъбра напоследък.
Караме като идиоти по пътя,сервизи лъжат много клиенти с некачествени части и ремонти,строители взимат пари и всичко е ужас,крадем се и се мамим един друг,брата си прекарваме за жълти стотинки,управата ни нищо няма да кажа за нея и т.н и т.н.Самоизяждаме се бе хора,самоизтребваме се.
Целта е на поне 2ма 3ма човека да им светне лампата и да не ги правим тези неща.Нямаше да си играя въобще да пиша толкоз много и с такива подробности ако целях просто да рева за неизмита кола.
И аз мога да си я измия,ама ако го направя тоя другия какво ще яде.Аз си плащам за услуга,през това време си почивам или върша друга работа защото някой професионалист ще свърши това по-добре от мен а аз ще свърша работата на коята аз съм способен.
Изтребваме се това е проблема.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Съб 14 май 2011 20:17

yano написа:И аз мога да си я измия,ама ако го направя тоя другия какво ще яде.Аз си плащам за услуга,през това време си почивам или върша друга работа защото някой професионалист ще свърши това по-добре от мен а аз ще свърша работата на коята аз съм способен.
Изтребваме се това е проблема.

:да: :bowdown

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Сря 13 юли 2011 12:30

Точно за това са форумите - като си останал недоволен от отношение в сферата на услугите , в случая автомивка - да споделиш , за да може по принципа на естествения подбор - на пазара да останат само хората предлагащи качествени услуги.
Аз за себе си знам,че съм доста придирчив - за това винаги си мия колата сам!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”