След 1.30 отивам гледам пеното още не е почвано(като ги закарах тъкмо изкарваше една кола и други нямаше),викам тоя е олизал пасата.Отивам да взимам пасата и .......УЖАС,тавана въобще непинат-кал,айде не е догледал(таван на пасат комби си е бая гледка ама айде случва се улисал се е човека),детето мрънкаше нещо и го взех бързайки за вкъщи.По пътя гледам таблото пръснато само с спрей ама върху прахта всичко си стои,за час и полвина сама кола на мивката и тва не е догледал-абе случва се.Оставих детето слизам при колата ААААААААААААААААААААА,и стъклата не са пипвани,абе случва се и тва не е догледал.Между предните седалки от двете страни на гредата АААААА и това не е догледал,гредите неизбърсани също- абе случва се.Излизаме навън АААААААААААА колата исъхнала АААААААА стеклата се и изъхнала мърсотия изпъкнала навсякъде,абе случва се.Баси,замислям се аз на мивка ли ходих или на офф роуд,на мивка ходих май.Я да видим багажника(без кора е и се вижда поне от 10м какво има вътре)-ААААААААААА тука пък даже не е отваряно,преди 3 дена карах строителни матеряли и един плик с пясък се изсипа, има 2-3 кила пясък се изляха.Другите боклуци няма да ги споменавам,то след ремонт в къщи какво да има в колата.И двете коли бяха доволно мръсни но отидах с намерението да оставя сериозен бакшиш за компенсация.
Стелките подгизнали от вода явно са плакнати накрая и не са отцедени,СЛУЧВА СЕ.
След още 45 мин отивам да взема другата кола и чакам да ми мине да не направя някоя беля.Оплаках се на касиерката,тя мига горката и вика абе не се е случвало до сега клиентите са доволни.
Доооообре сигирно не е довидял ПАСАТ КОМБИ.
Я да видим Реното.Е те тука ми гръмнаха бушоните.Ама вече знам къде да гледам аз-НАВСЯКЪДЕ.Таблото пак само напръскано потънало в прах,стелките прогизнали,багажника пак същата работа(всичко тук беше в 2 найлонови торбички готово за вадене и далеч не беше мвъсен само една прахосмукачка тук там- все пак жената го кара),затварям капака бесен АААААААААААА и пръскалката на задното стъкло счупена.Тя била така,ама хич не си личи побелялата пласмаса при прясно счупване ама хич.
Багажника що е така-забравил съм.
Таблото що е така-ей сега ще го оправя.
Стъклата що са така-еййййййй,забравил съм.
Пасата що е така еми,еми, емиииииии.
За Пасата аз съм виновен,че не огледах 100 неща и го изкарах от мивката,после го видях подробно.За него си платих преди да взема и Реното.А за Реното как да платя,щял да го оправи.Изгоних го далече от колата,бях крайно афектиран и едвам се контролирах да не го набия.
За вас може и да не е голяма драма,ама да не догледаш такива неща,да ти плащат за това и после ами нямало пари,нямало работа,криза било,незнам какво си.
Другите били доволни

Аз съм бесен и НИКОГА ама НИКОГА няма да ида там.Аз съм за...... защо платих другата кола,защо,защо проста тикво?