Здравейте, имам проблем с моето Поло 96г 1.9Д АЕФ двигател. Има някакъв проблем по/около ГНП-то, понеже само и абсолютно произволно се форсира до 3хил оборота за около 5-10 секунди докато изгори нафтата.
Моля, препоръчайте ми къде да отида да погледнат за какво става дума, понеже така е доста опасно да се кара, особено в задръстванията в София. Ще Ви бъда много благодарен. Поздрави и мерси предварително.

Препоръчайте сервиз за механични ГНП СОФИЯ - спешно
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Препоръчайте сервиз за механични ГНП СОФИЯ - спешно
al3xbg написа:Здравейте, имам проблем с моето Поло 96г 1.9Д АЕФ двигател. Има някакъв проблем по/около ГНП-то, понеже само и абсолютно произволно се форсира до 3хил оборота за около 5-10 секунди докато изгори нафтата.
Моля, препоръчайте ми къде да отида да погледнат за какво става дума, понеже така е доста опасно да се кара, особено в задръстванията в София. Ще Ви бъда много благодарен. Поздрави и мерси предварително.
Бих ти препоръчал да ползваш търсачката.Но трябва и да се помага.viewtopic.php?f=13&t=18377&hilit=%D0%91%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
tatenceto написа:al3xbg написа:Здравейте, имам проблем с моето Поло 96г 1.9Д АЕФ двигател. Има някакъв проблем по/около ГНП-то, понеже само и абсолютно произволно се форсира до 3хил оборота за около 5-10 секунди докато изгори нафтата.
Бих ти препоръчал да ползваш търсачката.Но трябва и да се помага.viewtopic.php?f=13&t=18377&hilit=%D0%91%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%B0
Meрси колега, ще се свържа с човека. Дано е още там, че мненията в цитираната от теб тема са от началото на 2010г.
Лоша работа, @Ифидик и той каза, че неможе да ми помогне за тази помпа.
-
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AKL 98
Koлеги, някой ходил ли е в "LUCAS" сервиз на околовръстното. Занимавали се с механични помпи. Чух се с хората и ми казаха да карам колата, но от толкова негативни мнение по приницп, ме е обзело едно двоумение. Моля ако някой има преки впечатления, да сподели. Благодаря предварително.
-
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: AGU
Питаш да ти препоръчат сервиз, а накрая решаваш да ходиш другаде. Защо питаш тогава
?
Иначе - viewtopic.php?f=13&t=69085 . Кадърен е и знае какво прави.

Иначе - viewtopic.php?f=13&t=69085 . Кадърен е и знае какво прави.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”