Здр,
не знам дали темата е подходяща за тук, но не намерих къде
другаде да я постна.
Значи препоръчаха ми сервиза на Юнитрейд /Дружба/ и по скоро
влизало се през бариерата и зад него правели пълна автодиагностика.
Цената била добра, а пък и човека бил добър
майстор (казвал се Зарко, поне така разбрах).
Имате ли някакви наблюдения дали са добри или да бягам далече?
местя от технически за golf в сервизи за vw
mod edit: golfer
Мнения за сервиза на Юнитрейд /Автодиагностика/
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- stanislav_s
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Надявам се, че преди да изгубиш всичкото това време и пари по майстори си използвал
, все пак има доста теми за проблеми и то добре обяснени...
...а иначе ако все пак мислиш че това е последната ти възможност, 30 лв. не са много пари. Но не забравяй че мнго хора от форума, включително и аз , се осланят на клубните майстори Niksi и Vaskoto 1.
успех. 

...а иначе ако все пак мислиш че това е последната ти възможност, 30 лв. не са много пари. Но не забравяй че мнго хора от форума, включително и аз , се осланят на клубните майстори Niksi и Vaskoto 1.

Ще споделя личния си опит с тях. Имах проблем с Голф-а - гаснеше съвсем произволно. След 2 месеца ходене по майстори и много похабени нерви, отидох при тях да пробвам макар да бях песимист, след всичко прочетено за майсторите там. Първото нещо което човека пипна беше едно реле, именно това реле беше проблемното. Като човека специялно за това реле, на конкретно моя двигател знаеше че прави проблеми (така ми обясни после). Верно релето ми излезе на тройна цена, но аз този майстор ще го благославям още много време, че го намери проблема (и ми спести много пари за проби с други части, като датчик на коляновия вал ~300 лв).
....
С това което съм писал не искам да кажа, че там са по-кадърни от кадето и да било другаде. Моето мнение е, че там виждат много модели WV и знаят за накои конкрети проблеми на различните модели, с които други майстори колкото и добри да са, няма как да са се сблъсквали. При някои ситуации си струва да се отиде.
....
С това което съм писал не искам да кажа, че там са по-кадърни от кадето и да било другаде. Моето мнение е, че там виждат много модели WV и знаят за накои конкрети проблеми на различните модели, с които други майстори колкото и добри да са, няма как да са се сблъсквали. При някои ситуации си струва да се отиде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и аз да споделя може би ще прозвочи като спам ама..... като купих(4200лв - 2000г) голфа си и баща ми го удари отидох при тенекеджийте в юнитрейд и те ми обчвиха цена от 5000лв за ремонт - при мой майстор ми излезна 1000лв, откраднаха ми бронята отидох пак там за стойки на халогенките - 120 лв броя за 1 месец - просто там дерат кожи и нетрябва да се ходи - карам служебно Пежо Боксер - отидох в София Франс Ауто за шарнир - 40 лв а ако отида в юнитрейд за шарнир за Голфа?????трябва да си оставя заплатата - дриг случай счупи ми се стартера - бендикса, свалям го гледам ХИТАЧИ - няма никъде и накрая отивам в юнитрейд - имате ли имаме - колко струва.................700лв
купих си цял стартер БОШ за 50лв(втора ръка) та мислъта ми че тези пе*ли ваобще не се съобразяват че караме коли на 10-15 и пове4е години а ни дерат все едно че сега сме я взели от магазина, сигурен съм че и бендикса на ГОЛФ5 е 700лв...

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти: