Колеги,ще препоръчате ли сервиз в София от където мога да купя и да ми поставят парктроник или камера за задно виждане на кола. Търся оптимално съотношение цена/качество,защото в Тояга искат цифра,а в повечето магазини предлагат по-евтини камери/парктроник без да предлагат и монтаж. Разбира се хубаво е да дават и някаква гаранция. Мерси предварително
Виж в раздел продава има колеги,които продават . Напр.:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=45&t=264842 Най-евтиния парктроник е 35-40 лв с 4 датчика и дисплей. Монтажа е елементарен- няма каков да се обърка при закачанто.Има си фрез в комплекта за пробиване на бронята.
аз си купих парктроник за 10-12 паунда от ибей, най-простия. Монтажа ако се прави както трябва си е играчка. Препоръчвам ти сам да си го монтираш, защото съм на 99% убеден, че ще висят жици, ще се търкат в ламарината жици и тем подобни мизерии.
Ами може да не е най-евтиния,въпроса е да работи повече от месец-два. Иначе съм питал колеги от раздел продава,но те не предлагат и монтаж,а аз искам да се монтира и да има поне година гаранция.Не бих се хванал сам да го монтирам