:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Гарнитура на Изпускателния колектор Голф1 мех,инжекция Къде

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
embichkata
Автомобил:
Двигател:

Гарнитура на Изпускателния колектор Голф1 мех,инжекция Къде

Мнениеот embichkata » Чет 15 дек 2011 18:28

Колата ми почна да пляка , огледах на канал и от изпускателния колектор е почерняло , гарнитурката е заминала , горещо се надявам да не е спукан изпускателя и ми се струва че не е .ПОМОГНЕТЕ кажете каде да ида да ми я сменят тази гарнитура на някои места отказват на други ми оправиха други неща но гарнитурата не е сменена , искам да ида на маистор да си платя да ми смени гарнитурата и да ми я смени и толкова другото сичко мога сам , то и нея могха сам ако бях сигурен че шпилките няма да ми суздадат ядове , зима е нямам гараж и за тва търся сервиз кадето могат да сменят тази гарнитура и нищо повече .. пишете помогнете защото все едно карам трактор вече ....гарнитурките ги имам ... ако кажете че ще ви е по лесно да свалите цялата глава , няма лошо ще купя една гарнитура на главата ...стига да не стане много скъп самия ремонт
(нещо не съм доволен от тоя форум и майсторите в него , има сто човека майстори , никой неможе една гарнитура да смени питах кой ли не , ходих даже и ми смениха други неща,лещата това ти онова ти, пробелма не бил в гарнитурите , бе как да н е в гарнитурите бе , колата пляка , черно е около колектора мързи ги , страх ги е , АБЕ хора аз си ПЛАЩАМ за това и търся някой да го направи , какъв е тоя форум като никой неможе една гарнитура да смени на един голф 1 ?)

KAкто винаги ства , трябва сам да си направиш всичко се оказа та по надолу написах какво ми излезнас всичко около 150 лв , малко неприятен е тоя ремонт по това време ма няма кака всичко се оправя , шпилки има, инструменти има , не е много скъпо всичко само главоболията и ръчкането са малко неприятни ...

Последна промяна от embichkata на Вто 24 яну 2012 13:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sando_jilata
Автомобил:
Двигател:

Re: Гарнитура на Изпускателния колектор Голф1 мех,инжекция Къде

Мнениеот sando_jilata » Пон 23 яну 2012 22:04

смени ли я,че и моята е за смяна?

Потребителски аватар
embichkata
Автомобил:
Двигател:

Re: Гарнитура на Изпускателния колектор Голф1 мех,инжекция Къде

Мнениеот embichkata » Вто 24 яну 2012 11:40

да гарниотурата на изпускателя е около 13 -15 лв
ще ти трябват и шпилки 8 броя и 8 броя гайки ... такива шпилки само в порше софия има , другите не стават не са високотемпературни , шпилките и гайките са ти около 30 лв , гарнитуира на смукателя 10 тина , и тои трябва да се свали добре че е на винтове , скъсана шпилка е малко неприятна да се вади с шпилковадач трябва на мен ми се скъса една но се извади с малко зор, едно челосване на изпустаеля за около 10 лж при шлайфистите, обикаляне занимаване гориво още 10 лв , 3 дена доста неудобен труд и студ , та това ми излезна , малко е главоболие да ти кажа не е лесно но няма как , а и ако сменя лещата и задното гурне за да е си1ко както си трябва около 150 лв излиза всичко ...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”