:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Търся помощ

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Търся помощ

Мнениеот Div Selqnin » Пет 27 яну 2012 21:33

Здравейте колеги имам една що годе читава джетичка 90-та година на дълбоката броня и гти пакета (или г60 не съм сигурен) Чакам да се изпролетее и мисля да я кърпя и бояидсвам. Това ест няма да го правя аз обаче има други неща които ми се ще да направя и това е да извадя двигателя да се почисти коша да се боядиса да се пренареди всичко наново защото е чудо. Ще ми се да сваля всичко от вътре да се обезшуми да се смени мокета със черен всичко да се препипа и да се сложи наново. Попринцип обичам да работя по колата си но имам проблем живея във блок и няма къде да си разглобявам колата та това е и молата ми към вас търся място двор гараж хангар каквото и да е ако трбява и срещу заплащане. От Козлодуй съм уча в Плевен през лятото не ми е проблем и до София да ида тъй като имам апартамент там и не е проблем да остана.

Благодаря предварително на всеки отзовал се .

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Re: Търся помощ

Мнениеот stefan4o » Пет 27 яну 2012 21:37

Така като те чета ще се вкараш в приключение. Щом нямаш гараж или място на закрито не се захващай с такива неща по колата да не нощуваш в нея някоя вечер :beer
Тая кола ако не смяташ да умираш с нея не виждам смисъл да се вкарват такива пари за ремонт по нея. Тия неща, които описваш ще излязат на цена по-висока от пазарната й в момента. Не е финансово рентабилно просто, това намеквам :beer

Потребителски аватар
Div Selqnin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Div Selqnin » Пет 27 яну 2012 21:45

Колега разбирам какво ми казваш. Тази кола не се прави с цел продажба. Легнала е на сърцето ми и дори да си купя друга тази няма да я продам искам да си я стегна да си ме радва. Като се съберат пари ще се вземе и някоя блъсната ГТИ 3 за донор и това ще е :)

Потребителски аватар
jetko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jetko » Пет 27 яну 2012 21:55

Харесвам това твое решение, тъй като имаме една обща любов така да се каже, бих искал да ти помогна, но и аз съм на открито :) Все пак успех в начинанието :)

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”