Здравейте колеги имам една що годе читава джетичка 90-та година на дълбоката броня и гти пакета (или г60 не съм сигурен) Чакам да се изпролетее и мисля да я кърпя и бояидсвам. Това ест няма да го правя аз обаче има други неща които ми се ще да направя и това е да извадя двигателя да се почисти коша да се боядиса да се пренареди всичко наново защото е чудо. Ще ми се да сваля всичко от вътре да се обезшуми да се смени мокета със черен всичко да се препипа и да се сложи наново. Попринцип обичам да работя по колата си но имам проблем живея във блок и няма къде да си разглобявам колата та това е и молата ми към вас търся място двор гараж хангар каквото и да е ако трбява и срещу заплащане. От Козлодуй съм уча в Плевен през лятото не ми е проблем и до София да ида тъй като имам апартамент там и не е проблем да остана.
Благодаря предварително на всеки отзовал се .

Търся помощ
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Търся помощ
Така като те чета ще се вкараш в приключение. Щом нямаш гараж или място на закрито не се захващай с такива неща по колата да не нощуваш в нея някоя вечер
Тая кола ако не смяташ да умираш с нея не виждам смисъл да се вкарват такива пари за ремонт по нея. Тия неща, които описваш ще излязат на цена по-висока от пазарната й в момента. Не е финансово рентабилно просто, това намеквам

Тая кола ако не смяташ да умираш с нея не виждам смисъл да се вкарват такива пари за ремонт по нея. Тия неща, които описваш ще излязат на цена по-висока от пазарната й в момента. Не е финансово рентабилно просто, това намеквам

- Div Selqnin
- Автомобил:
- Двигател:
Колега разбирам какво ми казваш. Тази кола не се прави с цел продажба. Легнала е на сърцето ми и дори да си купя друга тази няма да я продам искам да си я стегна да си ме радва. Като се съберат пари ще се вземе и някоя блъсната ГТИ 3 за донор и това ще е 

- jetko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Харесвам това твое решение, тъй като имаме една обща любов така да се каже, бих искал да ти помогна, но и аз съм на открито
Все пак успех в начинанието 

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”