:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

сервиз бош в бургас - не ходете там!

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

сервиз бош в бургас - не ходете там!

Мнениеот joro_kem » Съб 25 ное 2006 23:29

колеги, днес ми се наложи да се боря с последиците на изключително некомпетентна и дори вулгарна техническа намеса, упражнена спрямо един повреден температурен датчик на радиатор на ауди В4. в гореспоменатия сервиз са счупили споменатия датчик в опитите си да го сменят с нов, в следствие на което се е наложило радиатора да се носи на друг майстор за лепене на бронзова втулка, за да се смени шибания датчик. е, другия майстор залепил брозова втулка, монтирал новия датчик и радиатора бил отнесен обратно в бош-сервиз за монтаж. да, ама поради задълбочените технически познания и гъвкавите физически умения на монтьорите в този фамозен сервиз, последвало счупване на пластмасовия щуцер, който свързва радиатора с преливника на компесаторния съд. в крайна сметка, виновните се опитали да покрият следите с пистолет за топъл силикон, с който бяха "залепили" целия радиатор, но не и счупения щуцер. преките финансови загуби, произлизащи от "компетентната" намеса, възлизат на 25 лв., + още около 10 лв. косвени (обикаляне на бургас). благодарение на благия нрав на пострадалия ми приятел, нямаше повторно посещение при тези очарователни хора. управителя на сервиза се казва Стоян Рошидовски и ако нещо от написаното не е вярно, нека ме опровергае!

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 25 ное 2006 23:35

Благодаря за инфото,темата е за Сервизи ,а освен това си я клонирал! :lock:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Съб 25 ное 2006 23:43

ами исках да я постна в hall of shame, колега, ам ане стана. ако тФа е клонинг, съжалявам. а за тФа дали е полезна, мисля че историята ще покаже.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Нед 26 ное 2006 0:07

Готов си.

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Нед 26 ное 2006 16:18

Тамън от муни-то ме пращаха вчера там за преглед на синхрото .. но явно няма да бъде там.. съжалявам пичове изтървахте лесни стотина лева..

Потребителски аватар
nylon
Автомобил: T3 Caravelle
Двигател: DG 1988

Мнениеот nylon » Пет 29 дек 2006 22:41

Ей тез бош сервизи май нема свестен. Вижте ми темата за русенския Бош - това е Сервиз Тачков.

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Съб 30 дек 2006 1:41

Аз съм доволен от Благоевградския Бош. Преди година и нещо с предишната ми кола имах голям яд и пичовете цял ден я бяха разкостили, оказа се преебана дюза, че и по моргите ходиха за дюза и ми я оправиха и за труд ми зеха 20 кинта...

Потребителски аватар
DaveGahan
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DaveGahan » Съб 01 мар 2008 20:15

зависи в кой бош се ходи в бургас .дали този до затвора или този по пътя за долно езерово.този до затвора според мен си го бива

Потребителски аватар
jetta75
Автомобил: VW BORA Variant 4motion
Двигател: AJM 2000

Мнениеот jetta75 » Нед 02 мар 2008 13:38

Като гледам става въпрос за този с/у Кроношпан.Наистина са много зле.

Потребителски аватар
plamski3
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: AKL

Re: сервиз бош в бургас - не ходете там!

Мнениеот plamski3 » Сря 25 яну 2012 22:58

В този до затвора ми взеха 500лв за ролки ремъци 4 филтъра и масло само преценете струва ли си като всички части са от тях.. а на скоро ми се наложи да водя колата на диагностика и колегата при изписана грешка на вагком-а датчик на ХОЛ ми казва датчик на колянов вал и за 10-тина мин диагностика ми взеха 30лв scare и искаха да ми вземах още 70 за почистване на дросел .. :cry:

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Re: сервиз бош в бургас - не ходете там!

Мнениеот drago_tr » Вто 31 яну 2012 22:27

И аз не съм доволен от Пловдивския Бош сервиз в Кючук Париж. Беше преди време....отидох там за настроика на моното....излезна един оперен майстор който не опираше в земята...така се беше надул....гледа, човърка, вика готово...взе ми 20 лева....и накрая нищо...оправих си колата сам с четене точно в този форум....така че благодаря на всички тук...но не и на онези там.

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”