Дизелова Помпа олива .. Решен...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- ivsnara
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: Дизел
Дизелова Помпа олива .. Решен...
Колеги имам проблем с дизеловата помпа,олива и ми трябва някой който се занимава да си я свали и да си я направи.Въпросът ми е каде може да се иде в Бургас?
Последна промяна от ivsnara на Пет 10 фев 2012 19:38, променено общо 2 пъти.
Re: Сервиз Дизелови помпи Бургас?
След подобен на твоя проблем, аз ходих първо до айтос там има едно момче мога да те опътя до него, но нито телефон му имам нито адрес. Там ми смениха някакви пружинки дето се бяха счупили, след това ходих до камено за някво нагласяне на електрониката. Майсорите ги намерих след препоръка от мой приятел и съм доволен от услугите им. За този в айтос, влизаш в града караш караш и стигаш до едно мостче, точно след него завиваш на ляво и караш по един черен път там от дясната страна ще видиш един сервиз ще спреш там да ги питаш момчетата те ще те насочат към тоя майстор за помпата. Този в Камено е до фурната на джей-ел пи в камено питай за нея на центара по лесно ще те опътят от там. За DISELHOUSE в лозово не ми казаха нищо добра затова и не отидох при тях. Дано да съм полезен.
- ivsnara
Re: Сервиз Дизелови помпи Бургас?
За триене..
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Re: За триене..
Обикновено форумите са, за да се споделя информация, която може да е полезна на следващия след теб.
А не "дайте, кажете къде да отида да ми оправят проблема, а след това трийте темата, понеже аз се оправих вече...".
Разбирате ли ми мисълта колега?
А не "дайте, кажете къде да отида да ми оправят проблема, а след това трийте темата, понеже аз се оправих вече...".
- ivsnara
Re: За триене..
vasstop написа:Обикновено форумите са, за да се споделя информация, която може да е полезна на следващия след теб.
Колега прав си въобще не се замислих,много егоистично от моя страна,моля да бъда извинен оправям темата да не е за триене..
-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
Re: Дизелова Помпа олива .. Решен...
И как реши проблема колега?
- ivsnara
VALENTINO87 написа:И как реши проблема колега?
Ами намерих човек който е във тази сфера,разглоби я и смени ако не се лъжа уплътнението.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Мисълта на Вастоп беше да кажеш дали си доволен,координати на човека,ако е съгласен да бъде рекламиран и т.н. 
Иначе ни е ясно,че си намерил човек,който ти я е ремонтирал,ама с това темата не остава полезна за другите хора,които имат такъв или подобен проблем или ще го имат за в бъдеще,защото и те ще трябва да попитат "къде да си закарам колата" ,вместо да видят къде ти си я закарал и са ти я оправили
Това е идеята на нещата,за да можем взаимно да си помогнем с полезна информация.

Иначе ни е ясно,че си намерил човек,който ти я е ремонтирал,ама с това темата не остава полезна за другите хора,които имат такъв или подобен проблем или ще го имат за в бъдеще,защото и те ще трябва да попитат "къде да си закарам колата" ,вместо да видят къде ти си я закарал и са ти я оправили

Това е идеята на нещата,за да можем взаимно да си помогнем с полезна информация.

- ivsnara
zfa159 написа:Мисълта на Вастоп беше да кажеш дали си доволен,координати на човека,ако е съгласен да бъде рекламиран и т.н.
Неуспорим факт,колата я закарах при Петьо "Кюфтето",който го познава знае за какво имам предвид,който не момчето си разбира от работата.Работил е първоначално във сервиза на БМВ и след това си отваря собствен сервиз на 5ти км.След автокъщите първата постройка която се пада от лявата страна и започналите павета по улицата

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”