Препорачайте ми майстор на турбо в Варна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
Препорачайте ми майстор на турбо в Варна
Здр, колеги искам да ми препорачате добър майтор в Варна който се е доказал като такъв и да взима народни цени,колата ми е голф-4 1.9 тди 90кс в един сервиз ми казаха че турбото ми щяло да гръмне но вече година си карам колата и няма проблем освен че пипа маслото турбината го хвърля ....някаде може ли да се замери дали работи както трябва или направо е за ремонт?Лопатки ли какво се чисти нз,иначе си варви колата без проблем пали и тн
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Препорачайте ми майстор на турбо в Варна
колегата е прав
за ifidik подържам и аз!

-
- Автомобил: Passat b7
- Двигател: CFGB
и аз съм за ifidik.Хора от други градове идват до варна при него,така,че той е човека 

- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
shemata1900 написа:Здр, колеги искам да ми препорачате добър майтор в Варна който се е доказал като такъв и да взима народни цени,колата ми е голф-4 1.9 тди 90кс в един сервиз ми казаха че турбото ми щяло да гръмне но вече година си карам колата и няма проблем освен че пипа маслото турбината го хвърля ....някаде може ли да се замери дали работи както трябва или направо е за ремонт?Лопатки ли какво се чисти нз,иначе си варви колата без проблем пали и тн
И аз съм сменял турбо, не карай повече ако е зле , направо го прави, ако "гръмне" е много опасно за двигателя. Ако харчи масло с чистене няма да се оправи. Моето като беше разбито харчеше около 400-500 гр. за 2000 км.
Ако не си отишъл още някъде , това е мястото Günter Service Варна.Ето темата от Шкода форума:
http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=24255
Занима се главно с турбини , аз ходих поради друга причина ,но останах адски доволен.
http://www.skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=24255
Занима се главно с турбини , аз ходих поради друга причина ,но останах адски доволен.
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”