:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Някой знае ли къде в Сливен ремонтират ел.машинките

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
nik5
Автомобил:
Двигател:

Някой знае ли къде в Сливен ремонтират ел.машинките

Мнениеот nik5 » Чет 07 юли 2011 16:30

Здравейте Сливналии.Някой знае ли къде в Сливен извършват ремонт на ел.машинките на стъклата,че днес машинката ми на задна лява врата отказа.Ходих в Ямбол при 1 дядо който се занимавал с тези неща,но днес го нямаше и не се знае кога ще си е в тях.А дали ще мога сам да я оправя ако в Сливен няма майстор занимаващ се с това?Благодаря ви предварително.Извинете ако темата ми не е за тук :oops:

Потребителски аватар
velinsl
Автомобил: B3 ---B4
Двигател: ABS --- 1Z

Re: Някой знае ли къде в Сливен ремонтират ел.машинките

Мнениеот velinsl » Чет 07 юли 2011 17:18

Май направо се сменят. 30лв беше парчето втора ръка от моргата миналата година, ако се пазариш може и по-малко. Иначе механизмите всеки ел майстор може да се опита да ги направи, като стана при предния ми Пасат.
Сервиз Аладин където е има един гараж ремонтират тоците на автомобила(на белия ми пасат преди време не успя, нито Цецо от Агромашинимпекса). Иначе най-добрия по токовете в града е Ицо от "Енчеви и сие"(между 8-мо училище и Фобос). Не знам обаче дали ще му са занимава - да я смени да, ама да я ремонтира самата машинка незнам.

nik5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nik5 » Чет 07 юли 2011 17:36

Едната от 2-те ми пружинки на механизма за ел.стъклото не се свива и гледам,че има една пласмаса която я натиска и тази пласмата е изпръщяла.Утре ще отида да питам долу до Аладина и при Цецо и ако те не могат да ми помогнат ще търся по моргите в краен случай.Благодаря колега

kocev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kocev » Чет 16 фев 2012 19:17

Видях че темата е по-стара, но ако все още не сте решили проблема -0898736029 -инж.Константин Йорданов(сливналия, но работещ в Пловдив)
www.elstakla.com

dodohell
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dodohell » Чет 15 мар 2012 18:25

здравей, направо купи от моргата.
скоро сменях задна дясна, сега задна лява е наред да се сменя. това е слабото място на ел. машинките.

nik5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nik5 » Чет 15 мар 2012 19:46

Аз одавна си взех такава от моргата,но бях забравил,че съм пуснал тема за нея

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”