Някой знае ли къде в Сливен ремонтират ел.машинките
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Някой знае ли къде в Сливен ремонтират ел.машинките
Здравейте Сливналии.Някой знае ли къде в Сливен извършват ремонт на ел.машинките на стъклата,че днес машинката ми на задна лява врата отказа.Ходих в Ямбол при 1 дядо който се занимавал с тези неща,но днес го нямаше и не се знае кога ще си е в тях.А дали ще мога сам да я оправя ако в Сливен няма майстор занимаващ се с това?Благодаря ви предварително.Извинете ако темата ми не е за тук 

Re: Някой знае ли къде в Сливен ремонтират ел.машинките
Май направо се сменят. 30лв беше парчето втора ръка от моргата миналата година, ако се пазариш може и по-малко. Иначе механизмите всеки ел майстор може да се опита да ги направи, като стана при предния ми Пасат.
Сервиз Аладин където е има един гараж ремонтират тоците на автомобила(на белия ми пасат преди време не успя, нито Цецо от Агромашинимпекса). Иначе най-добрия по токовете в града е Ицо от "Енчеви и сие"(между 8-мо училище и Фобос). Не знам обаче дали ще му са занимава - да я смени да, ама да я ремонтира самата машинка незнам.
Сервиз Аладин където е има един гараж ремонтират тоците на автомобила(на белия ми пасат преди време не успя, нито Цецо от Агромашинимпекса). Иначе най-добрия по токовете в града е Ицо от "Енчеви и сие"(между 8-мо училище и Фобос). Не знам обаче дали ще му са занимава - да я смени да, ама да я ремонтира самата машинка незнам.
Едната от 2-те ми пружинки на механизма за ел.стъклото не се свива и гледам,че има една пласмаса която я натиска и тази пласмата е изпръщяла.Утре ще отида да питам долу до Аладина и при Цецо и ако те не могат да ми помогнат ще търся по моргите в краен случай.Благодаря колега
Видях че темата е по-стара, но ако все още не сте решили проблема -0898736029 -инж.Константин Йорданов(сливналия, но работещ в Пловдив)
www.elstakla.com
www.elstakla.com
здравей, направо купи от моргата.
скоро сменях задна дясна, сега задна лява е наред да се сменя. това е слабото място на ел. машинките.
скоро сменях задна дясна, сега задна лява е наред да се сменя. това е слабото място на ел. машинките.
Аз одавна си взех такава от моргата,но бях забравил,че съм пуснал тема за нея
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”