:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Автостъкла

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
bulaki
Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
Двигател:
Контакти:

Re: Автостъкла

Мнениеот bulaki » Чет 11 фев 2010 12:18

Е на мен си ми издадоха гаранционна карта на МУСТАНГ в която пише цената на стъклото и отделно касова бележка

taceto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taceto » Вто 10 яну 2012 11:43

Никога повече няма да си и помисля да си поставя стъкло в "Кобра"-Враца. В другите градове не знам как са но във Враца, този които им е отговортник(шеф) е много нагъл тип. стъклата им се разминават дори и да дадеш близо 300 лв. за задно стъкло за пасатБ5.

Потребителски аватар
Bucket
Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
Двигател:

Мнениеот Bucket » Пон 19 мар 2012 10:31

taceto написа:Никога повече няма да си и помисля да си поставя стъкло в "Кобра"-Враца. В другите градове не знам как са но във Враца, този които им е отговортник(шеф) е много нагъл тип. стъклата им се разминават дори и да дадеш близо 300 лв. за задно стъкло за пасатБ5.

Хм, аз за това се чудя, сега им звънях и ми казаха добра цена за стъкло с монтаж.
Но из нета се въртят доста негативни коментари. Като знам болшинството от хората от града какъв им е интелектуалният багаж, всичко ми е ясно.....
Замислям се за стъкло втора ръка, но кой ще го демонтира и след това монтира :roll:

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Сря 21 мар 2012 12:42

Колеги, на мен ми предстои сваляне на 2 стъкла и монтаж на 1; говоря само за демонтаж и монтаж, ще се ползват старите стъкла, които са си оригиналните (и са на Пасат Б2, т.е. най-вероятно не са лепени). Това ще се извършва на място, колите ще бъдат в Бояна. Искам качество и гаранция, а не обещания и увъртания.
Някой да препоръча качествена услуга?

ПП: Аз ли недогледах или на сините коли слагат сини стъкла (щото моята е сива и стъклата са зелени)?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”