:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

tuning магазини във Варна , къде?

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
pesho_910926
Автомобил:
Двигател:

tuning магазини във Варна , къде?

Мнениеот pesho_910926 » Съб 24 мар 2012 19:53

Колеги от няколко дни съм във Варна и ще съм тук още 2 седмици обаче не знам къде има магазини за тунинг части като воланчета, филтри, седалки,интересни капачки за вентили(например зарове си търся) и други такива подобни интересни неща които ги няма в Силистра.Извинявам се ако темата не е поставена на правилното место, просто до сега не съм поставял такава подобна, ще съм благодарен на варненци да споделят къде да поразгледам като кажат името на магазина и къде се намира ,пък аз вече ще се постарая да го намеря.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)

Потребителски аватар
schmid
Автомобил: Mk3
Двигател: PL 1988

Re: tuning магазини във Варна , къде?

Мнениеот schmid » Съб 24 мар 2012 21:12

На ул. Братя Бъгстон adventure car представител на Sparco . И на ул. Мир срещу ОМВ авто аксесоари Гарван. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
pesho_910926
Автомобил:
Двигател:

Re: tuning магазини във Варна , къде?

Мнениеот pesho_910926 » Сря 28 мар 2012 12:53

Колега мерси много.Значи на магазин Гарван ходих има хубави евтини работи, днес ще се пробвам да открия другия магазин.За мен е малко трудно понеже не съм от Варна ама ще се помъча :) .Ако някой друг знае други да пише. :bowdown

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”