автомат. кутия

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
diqn1975
Автомобил:
Двигател:

автомат. кутия

Мнениеот diqn1975 » Вто 10 окт 2006 0:35

имам проблем с автомат. кутия не иска да включва основния режим на работа.Движи се само с трета предавка и не знам какво да правя

Потребителски аватар
alien1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alien1 » Вто 10 окт 2006 9:42

В София има автосевиз "Автоматик", занимават се предимно и основно само с автоматични скоростни кутии. Аз там ходя при проблеми или за профилактика, ама гледам че си от Варна. Друг вариант е да посетиш Юнитрейд, доколкото знам имат и във Варна сервиз. Поне да ти кажат дали е компютъра или нещо по кутията. Че автоматичната скоростна кутия е деликатна работа.

Потребителски аватар
Стиви Джи
Автомобил:
Двигател:

Re: автомат. кутия

Мнениеот Стиви Джи » Вто 10 окт 2006 9:44

diqn1975 написа:имам проблем с автомат. кутия не иска да включва основния режим на работа.Движи се само с трета предавка и не знам какво да правя

Моли се за грешки в компира, че иначе лоша работа.

Освен посочения от колегата сервиз ще добавя Джемини на пътя за Божурище и Недко, който се намира в една пряка на бул. Габрово. Не мога да ти го опиша точно, защото не съм ходил, обаче има сайт с карта.

Потребителски аватар
Geleto
Автомобил: Passat B4
Двигател: 1.8 MI 1994
Контакти:

Мнениеот Geleto » Вто 10 окт 2006 11:26

На един прятел се появи същия проблем само че на Лагуна! Оказа се, че е било от лоша маса на двигателя към купето! В сервиза му обяснили че компютъра не позволява повече от 3 та !!!

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”