Евтино изправяне на лети джанти
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Евтино изправяне на лети джанти
Здравейте колеги. От известно време, като вдигна 100km/h колата започва силно да се тресе и ме хваща страх да натискам повече педала. До сега не ми е правен баланс нито съм ходил да ми изправят джантите. От София съм - Люлин, по- долу в темата съм дал снимки на джантите. Къде цените са най - нормални за такава процедура и колко ще ми излезе ?
Re: Евтино изправяне на лети джанти
Евтино , евтино колко да е евтино?
Левче на цолаж, заварка с аргон 10лв на см.
Като се взима на предвид пак цолаж, вид на алуминия, подсилен , реплика, ако липсва парче.. или е по голямо разцепването.. С една дума заварката е с пазарлък или по усмотрение на майстора.. Изправянето е лесна работа..
Закарай джантите при твой приятел гумаджия и ги сложи на баланс-а без гумите.
Ако мятат сериозно иди изправи поне предните 2. 30лв ще отделиш ако си с 15".
Ако нямат мятане то тогава си погледни централните отвори , може да са престъргвани или нещо да не оплатняват по главина и при мен го имаше тоя филм ама се оправи със втулки, макар и малки да бяха, някви си милиметри. Втулките са от порядъка от 2 до 5 лв на брой , метални , текстолит , пластмаса. За предпочитане текстолит, пластмасата може да се деформира, метала ръждясва. Аз съм с метални но ги боядисах с спрейлак да не ги шиба корозията зимата.
Може и гумите да си провериш за кривини, липсващи грайфери .. при определени км/ч се усеща липсата им на гладак асвалт.
Дерзай
Левче на цолаж, заварка с аргон 10лв на см.
Като се взима на предвид пак цолаж, вид на алуминия, подсилен , реплика, ако липсва парче.. или е по голямо разцепването.. С една дума заварката е с пазарлък или по усмотрение на майстора.. Изправянето е лесна работа..
Закарай джантите при твой приятел гумаджия и ги сложи на баланс-а без гумите.
Ако мятат сериозно иди изправи поне предните 2. 30лв ще отделиш ако си с 15".
Ако нямат мятане то тогава си погледни централните отвори , може да са престъргвани или нещо да не оплатняват по главина и при мен го имаше тоя филм ама се оправи със втулки, макар и малки да бяха, някви си милиметри. Втулките са от порядъка от 2 до 5 лв на брой , метални , текстолит , пластмаса. За предпочитане текстолит, пластмасата може да се деформира, метала ръждясва. Аз съм с метални но ги боядисах с спрейлак да не ги шиба корозията зимата.
Може и гумите да си провериш за кривини, липсващи грайфери .. при определени км/ч се усеща липсата им на гладак асвалт.
Дерзай

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”