:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Къде в Бургас

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
Потребителски аватар
BsLek
Автомобил:
Двигател:

Къде в Бургас

Мнениеот BsLek » Съб 23 юни 2012 13:35

Къде в Бургас могат да ми сложат качествено тонколони на задните врати ,че май и кабели трябва да се прекарват.Защото на предните врати ги сменях при маисторите в Технополис и след това при песни с по голям бас лявата врата дрънкаше от вътре.Колата беше в бокса на автокаското ,че и там отваряха вратата и са ми развалили централното от лявата клюяалка и сега с ключа се затваря само тя ,това го разбрах като исках да затворя с ключа прозорците(което не стана) и от там видях проблема .С една дума аман от майстори !

mitakanachev
Автомобил:
Двигател:

Re: Къде в Бургас

Мнениеот mitakanachev » Съб 23 юни 2012 14:42

BsLek написа:Къде в Бургас могат да ми сложат качествено тонколони на задните врати ,че май и кабели трябва да се прекарват.Защото на предните врати ги сменях при маисторите в Технополис и след това при песни с по голям бас лявата врата дрънкаше от вътре.Колата беше в бокса на автокаското ,че и там отваряха вратата и са ми развалили централното от лявата клюяалка и сега с ключа се затваря само тя ,това го разбрах като исках да затворя с ключа прозорците(което не стана) и от там видях проблема .С една дума аман от майстори !

отиди във поморие и търси апостол има голф 2 във старият град на поморие много е добър...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”